Libnet.ro
UNICEF

09:15

Turcia se confrunta cu cea mai mare pana de electricitate din ultimii 15 ani. Autoritatile investigheaza posibilele cauze, inclusiv un atac terorist

Adevărul Adevărul,
Turcia se confrunta cu cea mai mare pana de electricitate din ultimii 15 ani. Autoritatile investigheaza posibilele cauze, inclusiv un atac terorist

O pana de electricitate majora a afectat mai multe orase si provincii din Turcia marti, inlusiv capitala Ankara si cel mai mare oras al tarii, Istanbul, unde circulatia metroului a fost intrerupta partial iar centrele comerciale au plonjat in intuneric, relateaza Reuters. continuă pe Adevărul

Turcia se confrunta cu cea mai mare pana de curent din ultimii 15 ani

Cea mai mare pana de electricitate din ultimii 15 ani din Turcia a afectat, marti, mai mai multe orase si provincii, inclusiv capitala Ankara si cel mai mare oras al tarii, Istanbul, unde circulatia metroului a.

Klaus Iohannis: Modul in care Parlamentul raspunde la cererile justitiei, cea mai mare nemultumire

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, in conferinta de presa cu ocazia a 100 de zile de la preluarea mandatului, ca cea mai mare nemultumire a sa in aceasta perioada si cea mai mare restanta o.

Klaus Iohannis: Modul in care Parlamentul raspunde la cererile justitiei, cea mai mare nemultumire (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, in conferinta de presa cu ocazia a 100 de zile de la preluarea mandatului, ca cea mai mare nemultumire a sa in aceasta perioada si cea mai mare restanta o.

Cea mai mare nemultumire - modul in care Parlamentul trateaza cererile justitiei

ACTUALIZARE 19:13 Presedintele Klaus Iohannis a declarat marti, intr-o conferinta de presa la Palatul Cotroceni, cu ocazia a 100 de zile de la preluarea mandatului, ca cea mai mare nemultumire a sa in aceasta perioada este modul in care Parlamentul continua sa trateze cererile justitiei.

Turcia a ramas in bezna. Zeci de regiuni sunt afectate de cea mai grava pana de curent din ultimii 15 ani

O uriasa pana de curent a paralizat cateva dintre cele mai mari orase din Turcia, inclusiv Ankara, Istanbul, Izmir si Bursa. Nu mai putin de 40 de regiuni sunt afectate de intreruperea alimentariii cu energie ele.

Bilantul lui Iohannis la 100 de zile: Cea mai mare nemultumire este modul in care Parlamentul trateaza cererile justitiei

Presdintele Klaus Iohannis a organizat o conferinta, marti, 31 martie 2015, la ora 19:00, pentru a prezenta bilantul primelor 100 de zile de la instalarea la Cotroceni. Iata care au fost cele mai importa.

Romgaz, cea mai mare crestere din BET

Actiunile Romgaz SNG) au inregistrat o apreciere de 3,60%, in perioada 20-27 martie 2014, raportat la moneda euro, reprezentand cel mai bun plasament din cadrul indicelui BET, al celor mai lichide zece titluri, care s-a apreciat cu 1,13%.

VIDEO 400 oameni au participat la Maratonul Nisipului. Cea mai mare competitie de alergare pe plaja din Europa a avut loc la Mamaia

Vremea rea si vantul care a suflat pe plaja din Mamaia nu i-a impiedicat pe amatorii de sport in natura sa participe la Maratonul Nisipului. La competitie au participat atat sportivi profesionisti cat si amatori.

Cea mai mare descoperire astronomica facuta in Romania (VIDEO)

Specialistii Observatorului Astronomic Perseus din cadrul Muzeului Barlad au descoperit, cu ajutorul telescopului principal, o nova rosie luminoasa, un astru ceresc situat in Galaxia Messier 101, aflata la .

FOTO Cel mai mare parc natural din estul Europei, reabilitat dupa 100 de ani de la inagurare. Primarul Craiovei: in trei luni se va termina licitatia

Cel mai mare parc natural din estul Europei va intra intr-un proces de modernizare dupa 100 de ani de inagurarea sa. Primarul Craiovei, Lia Olguta Vasilescu, a declarat ca vor fi refacute aleile, cascadele, iluminatul public, dar va fi montat si un sistem video cu dispecerat, iar astfel toata activitatea din parcul Nicolae Romanescu va fi monitorizata.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1948 seconds )