Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTO Cele mai apreciate cupluri ale anului 2013

Adevărul Adevărul,
FOTO Cele mai apreciate cupluri ale anului 2013

Prima luna a noului an a trecut, moment in care sunt realizate listele cu preferinte ale publicatiilor in ceea ce priveste diferite chestiuni ale marcante din mediul public, insa anumite aspecte neabordate raman in continuare de actualitate, un exemplu fiind cele mai apreciate cupluri la nivel mondial din 2013. continuă pe Adevărul

Dragoste. O antologie, cu cele mai frumoase pagini despre iubire ale autoarei Isabel Allende

Volumul Dragoste este o antologie din cele mai frumoase pagini despre dragoste scrise de Isabel Allende: o carte tandra, stralucit alcatuita, o adevarata bijuterie literara in care cele mai frumoase momentele ale iubirii descrise vreodata de scriitoarea chiliana sunt magistral impletite cu intelepte si amuzante povestiri ale autoarei chiliene.

Start la Berlinala. Care sunt cele mai asteptate filme ale editiei din acest an

Astazi incepe cea de-a 64-a editie a Festivalului de Film de la Berlin, unde Romania participa, in afara concursului, cu documentarul Al doilea joc, de Corneliu Porumboiu.

Start la Berlinala. Care sunt cele mai asteptate filme ale editiei din 2014

Astazi incepe cea de-a 64-a editie a Festivalului de Film de la Berlin, unde Romania participa, in afara concursului, cu documentarul Al doilea joc, de Corneliu Porumboiu.

Top 10: aeroporturile cu cele mai multe zboruri anulate

Cele mai mari aeroporturi din Europa au inregistrat in ianuarie aproape 3. 000 de decolari anulate si peste 60. 000 de decolari cu intarziere. Aeroportul International Henri Coanda Otopeni, cel mai mare aeroport din Romania, se numara printre cele mai.

VIDEO Au fost descoperite cele mai vechi urme umane in afara continentului african

Cele mai vechi urma de pasi umani descoperite in afara continentului african au fost observate pe coasta de est a Angliei, a anuntat vineri la British Museum din Londra echipa de cercetatori, citata de France Presse.

Peste 9.000 de locuri de munca vacante, cele mai multe pentru cei cu studii medii

Peste 9. 000 de locuri de munca sunt disponibile la nivelul Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM), cele mai multe fiind adresate persoanelor cu studii medii.

Top 10 cele mai piratate filme in luna ianuarie

Avand in vedere ca ne-au obisnuit cu aceasta practica, cei de la TorrentFreak ne ofera un nou top 10 cu cele mai piratate filme pentru luna ianuarie. Daca tot a trecut o saptamana din luna februarie, acesta este un moment perfect pentru a vedea in detaliu ce filme s-au piratat intens luna trecuta. Ca urmare, cei de la TorrenFreak au creat acest top 10 de mai jos. Pe primul loc se afla nou intratul in clasament, Thor: The Dark World, [].

Satu Mare va gazdui unul dintre cele mai puternice concursuri de scrima din tara

Satu Mare gazduieste weekendul acesta unul dintre cele mai puternice concursuri de scrima din Romania din acest an. in perioada 8- 9 februarie, orasul de pe Somes va primi 78 de floretisti din 12 tari pentru o noua etapa a Circuitului European pentru cadeti.

Romancele din Marea Britanie sunt cele mai fertile femei din Uniunea Europeana

Femeile din Romania care traiesc in Marea Britanie sunt cele mai fertile comparativ din alte Uniunea Europeana, informeaza Oficiul National de Statistica din Albion, citat de publicatia The Daily Mail.

Top 500: Cele mai puternice branduri de banci din lume. O banca din Romania urca 3 pozitii

Cele mai prestigioase banci la nivel global sunt cuprinse in Top 500 Banking Brands, un clasament realizat de Brand Finance si publicat in revista lunara londoneza The Banker. Clasificarea a fost facuta in functie de valoarea de brand a.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )