Libnet.ro
UNICEF

22:45

FOTO Cele mai bune 100 de filme din istoria cinematografiei

Adevărul Adevărul,
FOTO Cele mai bune 100 de filme din istoria cinematografiei

Este gresit sa se mai faca inca o lista in care sa se desemneze cel mai bun film al tuturor timpurilor? Jurnalistii de la The Hollywood Reporter au apreciat ca nu ar fi o greseala. La urma urmei, exista si alte liste. Multe altele. Atat de multe liste incat nu pot fi listate impreuna. Numai ca topul intocmit de aceasta publicatie este primul care supune aceasta problema unor oameni din interiorul industriei cinematografiei. continuă pe Adevărul

Top 6 dintre cele mai bune filme in serie - I

Exista tot felul de genuri de filme, de la comedii, filme de dragoste, psihologie, horror, pana la cele stintifico-fantastice, thrillere, iar lista poate continua. Printre cele mai apreciate filme in randul cinefililor sunt cele care au si continuari.

Cele mai bune filme documentare si de fictiune evreiesti ruleaza la Iasi, in cadrul Festivalului Filmului Evreiesc

Filme documentare si de fictiune care vorbesc despre cultura si civilizatia evreiasca vor rula la Iasi, in Parcul Copou si la Casa de Cultura a Municipiului Iasi M. Ursachi, cu intrare libera.

Top 6 dintre cele mai bune filme in serie - II

Daca esti iubitor de filme, cu siguranta iti plac mai multe genuri, ai actori preferati si ti-ai dezvoltat anumite pasiuni pentru anumite tipuri de creatii cinematografice.

Mondragon, cel mai in varsta jucator din istoria Cupei Mondiale

Portarul columbian Faryd Mondragon a devenit cel mai in varsta jucator care a evoluat la turneu final de Cupa Mondiala, la cei 43 de ani si trei zile ai sai. El l-a depasit pe camerunezului Roger Milla, care a evoluat la CM din 1994 la 42 de ani, o luna si opt zile.

FOTO Cum se mai pastreaza printre vilele din comuna bistriteana Maieru unul dintre cele mai vechi obiceiuri de Sanziene

An de an, in comuna Maieru, in 23 si 24 iunie, se tine un obicei numit Sanzienele, imprumutat din Maramures. Acesta este unul dintre cele mai vechi obiceiuri care se mai pastreaza in Maieru, localitate care pare sa aduca mai degraba cu un oras decat cu o comuna.

FOTO Ce nu-ti spune nimeni inainte sa vizitezi cele mai cunoscute obiective turistice

Asteptarile calatorilor care ard de nerabdare sa vada cu ochii lor unele dintre cele mai faimoase atractii turistice din lume pot fi inselate de ceea ce intalnesc la fata locului. Publicatia Huffington Post a facut o trecere in revista a detaliilor pe care turistii ar fi bine sa le cunoasca inainte de a ajunge sa admire obiective precum Turnul Eiffel, Piramidele din Giza, Marea Moarta sau cascadele de pe Iguazu.

Cea mai rapida egalare din istoria Cupei Mondiale in Nigeria-Argentina

Doua goluri in primele patru minute in meciul de la Porto Alegre, iar echipa Nigeriei a produs cea mai rapida egalare din istoria Cupei Mondiale.

Cele mai mari greseli pe care le fac tinerii intr-o relatie. Detaliile nestiute care pot distruge tot

Un studiu realizat de Talk Talk Mobile a demonstrat care sunt cele mai frecvente greseli facute de tineri intr-o relatie. Multe din aceste gafe sunt neasteptate si par inofensive la prima vedere. in privinta relatiilor bazate mai mult pe comunicarea online sau prin telefonul mobil, cea mai mare gafa este trimiterea intr-un SMS a unui numar foarte mare de emoticoane cu sarut. Acest lucru este valabil atat pentru relatiile noi, cat si pentru cele mai vechi.

Cele mai vechi fecale din lume releva un adevar stiintific: omul din Neanderthal nu manca doar carne

Cercetatorii au studiat cele mai vechi materii fecale umane si au descoperit ca oamenii din Neanderthal mancau si plante.

Locuri de munca in Romania: peste 17.000 de posturi vacante, cele mai multe in Bucuresti, Cluj si Prahova

Peste 17. 000 de locuri de munca sunt disponibile la nivel national, cele mai multe fiind in Capitala si in judetele Cluj si Prahova, iar cele mai putine in Suceava, Bacau si Mehedinti, informeaza Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM).

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )