Libnet.ro
UNICEF

06:15

FOTO: Cele mai cool 10 gadget-uri pentru casa

România Liberă România Liberă,
FOTO: Cele mai cool 10 gadget-uri pentru casa

In zilele noastre tehnologia evolueaza pe zi ce trece si la fel se intampla si cu dorintele si nevoile oamenilor. Fie ca vorbim despre masini, telefoane mobile, sisteme audio sau ustensile si aparaturi pentru casa, pentru faptul ca acestea incep sa aiba tot mai multe sisteme de functionare, care mai de care mai sofisticate, si noi avem impresia ca nu putem sa ne lipsim de ele. continuă pe România Liberă

FOTO Cele mai frumoase fotografii care surprind viata salbatica

Zeci de imagini inedite au fost incluse in concursul Wildlife Photography Of The Year, competitie in cadrul careia va fi desemnata, in finala din octombrie, cea mai spectaculoasa fotografie care surprinde viata salbatica.

Cele mai scumpe 10 masini ale celebritatilor: bijuteriile cu motor pentru care artistii scot milioane de dolari din buzunare

Cand vine vorba de lux vedetele stiu cel mai bine cum sa si-l afiseze: bijuterii pretioase, haine fine, ceasuri scumpe, dar mai ales masini elegante si puternice care vin cu un cost pe masura. Ce automobile conduc posesorii celor mai scumpe masini din.

Top 10 gadget-uri pe care femeile le vor iubi

Cum tehnologia evolueaza pe zi ce trece, asa cresc si pretentiile si nevoile oamenilor cand vine vorba de tot felul de aparate electronice, telefoane mobile, masini, ustensile de bucatarie si alte lucruri peste care viitorul isi tot pune amprenta.

FOTO Cele mai bune hoteluri din lume recomandate nudistilor

Fie ca se numesc nudisti sau naturisti, persoanele care simt ca se relaxeaza pe deplin atunci cand renunta complet la haine si se bucura de comuniunea cu natura se pot refugia in resorturi de top destinate clientilor lipsiti de inhibitii.

Madonna a implinit 55 de ani! Iata cele mai spectaculoase schimbari de stil din cariera!

Madonna a implinit ieri 55 de ani, iar milioane de fani au sarbatorit-o in intreaga lume. Regina Muzicii Pop are la activ o cariera impresionanta marcata de o multitudine de schimbari de stil. Iata cateva dintre cele mai interesante.

FOTO: 5 dintre cele mai bune telefoane mobile in prezent (partea I)

Cred ca ne-am dat cu totii seama si simtim cat de repede evolueaza tehnologia in zilele noastre, mai ales cand vine vorba despre masini, telefoane mobile si alte gadget-uri la care mai demult nu ne-am fi gandit niciodata ca am avea nevoie de ele.

5 dintre cele mai bune telefoane mobile in prezent (partea II)

Cred ca ne-am dat cu totii seama si simtim cat de repede evolueaza tehnologia in zilele noastre, mai ales cand vine vorba despre masini, telefoane mobile si alte gadget-uri la care mai demult nu ne-am fi gandit niciodata ca am avea nevoie de ele.

Barbatul cu cele mai multe piercing-uri din lume nu a fost lasat sa intre in Dubai, fiind suspectat ca practica magia neagra

Barbatul cu cele mai multe piercing-uri din lume, Rolf Buchholz, nu a fost lasat sa intre in Dubai, desi avea o reprezentatie de sustinut intr-un club de noapte din emiratul arab, scrie BBC News. Germanului, cu.

Barbatul cu cele mai multe piercing-uri din lume, expulzat de autoritatile din Dubai si acuzat ca practica magia neagra

Germanul Rolf Buchholz, considerat a fi barbatul cu cele mai multe piercing-uri din lume, a fost refuzat, duminica, de oficialii vamali din Dubai sa intre in acest emirat, deoarece autoritatile au considerat ca reprezinta un risc de securitate, relateaza Russia Today.

FOTO Statiunea Brela din Croatia, renumita pentru una din cele mai frumoase plaje din Europa

In localitatea Brela, din Croatia, se afla una dintre cele mai frumoase plaje din lume, unde linia tarmului se intinde pe distanta a 5 kilometri si jumatate.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )