Libnet.ro
UNICEF

12:00

Barbatul cu cele mai multe piercing-uri din lume, expulzat de autoritatile din Dubai si acuzat ca practica magia neagra

Adevărul Adevărul,
Barbatul cu cele mai multe piercing-uri din lume, expulzat de autoritatile din Dubai si acuzat ca practica magia neagra

Germanul Rolf Buchholz, considerat a fi barbatul cu cele mai multe piercing-uri din lume, a fost refuzat, duminica, de oficialii vamali din Dubai sa intre in acest emirat, deoarece autoritatile au considerat ca reprezinta un risc de securitate, relateaza Russia Today. continuă pe Adevărul

Aproape 17.900 de locuri de munca vacante, cele mai multe in Bucuresti, Cluj si Prahova

Aproape 17. 900 de locuri de munca sunt disponibile la nivel national, cele mai multe fiind in Bucuresti si judetele Cluj, Prahova, Arad si Timis, iar cele mai putine in Bacau, Caras-Severin si Mehedinti.

ANOFM: Aproape 17.900 de locuri de munca vacante, cele mai multe in Bucuresti, Cluj si Prahova

Aproape 17. 900 de locuri de munca sunt disponibile la nivel national, cele mai multe fiind in Bucuresti si judetele Cluj, Prahova, Arad si Timis, iar cele mai putine in Bacau, Caras-Severin si Mehedinti, .

Peste 16.800 de locuri de munca, disponibile joi. Cele mai multe joburi, in Bucuresti si Cluj

899 de locuri de munca sunt disponibile, joi, la nivel national, informeaza Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM). Cele mai multe joburi se gasesc in Capitala si in judetele Cluj si Prahova.

Top 10 cele mai populare brand-uri de produse de machiaj

Produsele de infrumusetare sunt niste obiecte consumabile care le ajuta sa isi dezvolte modul in care arata, intr-unul mai bun. Daca esti femeie, cu siguranta stii cat de importante sunt produsele cosmetice pe care le folosesti.

TOP 10 cladiri pe care trebuie sa le vezi cel putin o data in viata

Primele cladiri din lume au fost construite in urma cu 12. 000 de ani . De atunci si pana in zilele noastre am parcus un drum lung in crearea acestora: de la templele pentru zei, la muzee. wall-street. ro va prezinta, pe baza unui top realizat de.

TOP: 10 cladiri pe care trebuie sa le vezi cel putin o data in viata

Primele cladiri din lume au fost construite in urma cu 12. 000 de ani . De atunci si pana in zilele noastre am parcus un drum lung in crearea acestora: de la templele pentru zei, la muzee. wall-street. ro va prezinta, pe baza unui top realizat de.

Madonna a implinit 55 de ani! Iata cele mai spectaculoase schimbari de stil din cariera!

Madonna a implinit ieri 55 de ani, iar milioane de fani au sarbatorit-o in intreaga lume. Regina Muzicii Pop are la activ o cariera impresionanta marcata de o multitudine de schimbari de stil. Iata cateva dintre cele mai interesante.

Proiectele de tratare a apei, managementul deseurilor si de plantare a spatiilor verzi au primit cele mai mai finantari din Fondul Ecologic

Din 2011 pana in prezent, Fondul National Ecologic a finantat circa 4. 000 de proiecte. Cele mai multe au fost proiecte de tratare a apei, canalizare si de constructie a statiilor de epurare, dar si proiecte ce tin de managementul deseurilor si plantarea spatiilor verzi.

FOTO Statiunea Brela din Croatia, renumita pentru una din cele mai frumoase plaje din Europa

In localitatea Brela, din Croatia, se afla una dintre cele mai frumoase plaje din lume, unde linia tarmului se intinde pe distanta a 5 kilometri si jumatate.

INFOGRAFIE Cand gasesti cele mai bune oferte de cazare in 25 de orase turistice

Preturile camerelor de hotel sunt ceva mai constante pe parcursul anului, in comparatie cu cele ale biletelor de avion, dar exista cateva perioade in care vei gasi cazare mai ieftina in principalele orase turistice din lume.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )