Libnet.ro
UNICEF

22:15

FOTO: Cele mai mari inundatii din Balcani, din ultimii 120 de ani, in imagini incredibile

România Liberă România Liberă,
FOTO: Cele mai mari inundatii din Balcani, din ultimii 120 de ani, in imagini incredibile

In ultimele zile, ploile din Balcani, care au durat aproximativ trei luni, au produs cele mai grave inundatii de cand masuratorile au inceput in urma cu 120 de ani. continuă pe România Liberă

BOALA GRAVA de care vor suferi 5 MILIOANE de romani pana in 2024. Cele mai mari probleme, in sudul Romaniei

Peste 1,7 milioane de romani au diabet, iar alte trei milioane de persoane sufera de prediabet si vor dezvolta boala in urmatorii zece ani daca nu iau masuri, cele mai mari probleme fiind in zona de sud a.

Eurostat: Tarifele la energie din Romania, printre cele mai mari din UE

Romania se situeaza in randul tarilor cu cele mai scazute preturi din UE la energia electrica destinata populatiei, cu un tarif de 12,8 euro pentru 100 de kWh, preturi mai mici fiind inregistrate doar in Bulgaria 8,8 euro pentru 100 de kWh), potrivit datelor Eurostat pentru semestrul II din 2013.

FOTO Cele mai cunoscute obiective turistice de pe Terra, vazute cu alti ochi

Cele mai frumoase obiective turistice de pe Terra au devenit cunoscute publicului larg prin intermediul unor fotografii celebre, care au reusit sa le puna in valoare frumusetea si grandoarea.

INTERACTIV Zonele afectate de inundatiile din Balcani - Comparatie inainte si dupa potop

Serbia, Croatia si Bosnia Herzegovina au fost lovite de cele mai grave inundatii din ultimii 100 de ani si care au provocat moartea a cel putin 50 de persoane. Sute de mii de oameni au fost evacuati din zonele devastate de ape, iar oficialii estimeaza pagube de peste un miliard de euro si sustin ca zonele agricole afectate vor avea nevoie de mai bine de 5 ani pentru a-si reveni. Vezi in articol o HARTA INTERACTIVA in care sunt comparate imaginile din satelit cu zone din cele trei tari balcanice - inainte si dupa inundatie.

Calin Fusu si Neogen investesc in Clever Taxi, una dintre cele mai mari aplicatii de taximetrie din Romania

Clever Taxi, singura aplicatie de comanda taxi de tip agregator din Romania, anunta atragerea unei noi runde de finantare, ajungand sa fie astfel evaluata la o suma cu sapte cifre in euro. Compania va folosi noua investitie pentru a-si continua extinderea.

FOTO VIDEO Cele mai impresionante nave cu panze vor acosta in Portul Constanta

In Portul Constanta vor acosta cele mai impresionante veliere din lume. Ele vor putea fi vizitate gratuit intre 24 si 27 mai 2014.

Romania avea cele mai scazute preturi din UE la gazele naturale

Romania avea, in a doua parte a anului 2013, cel mai mic pret exprimat in euro) la gazele naturale destinate consumatorilor casnici 3,1 euro per 100 kWh), mai putin de jumatate din pretul mediu din UE 28 7,1 euro per 100 kWh), conform datelor publicate miercuri de Oficiul European de Statistica Eurostat).

Romania la inaltime: Cetatea Soimos, unul dintre cele mai spectaculoase locuri din Romania

Antena 3 a demarat o campanie de promovare a celor mai frumoase locuri turistice din Romania. Sigur ca astfel de campanii s-au mai facut, numai ca aceasta este filmata in mod deosebit. Toate cadrele sunt filmate cu.

Care sunt cele mai periculoase aeroporturi din lume

Daca ti-e teama sa zbori cu avionul, atunci cu siguranta ca acesta nu este locul potrivit pentru tine. Sau poate ca mai degraba ar trebui sa-ti fie frica de aterizare? Asta deoarece cu siguranta ca multi pasageri ar prefera sa ramana in aer decat sa vada cum avionul in care se afla se apropie de aceste piste terifiante.

De la cat pornesc preturile apartamentelor din cele mai cautate cartiere din marile orase

Cartierele Cotroceni, Titan sau Militari din Bucuresti, Racadau din Brasov sau zona Aradului din Timisoara fac parte din cele mai cautate cartiere din Romania atunci cand vine vorba de achizitia de locuinte, potrivit datelor Imobiliare. ro . Pe baza.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )