Libnet.ro
UNICEF

20:15

FOTO VIDEO Cele mai impresionante nave cu panze vor acosta in Portul Constanta

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Cele mai impresionante nave cu panze vor acosta in Portul Constanta

In Portul Constanta vor acosta cele mai impresionante veliere din lume. Ele vor putea fi vizitate gratuit intre 24 si 27 mai 2014. continuă pe Adevărul

Regata Marii Negre. Cele mai spectaculoase nave cu panze din lume au ajuns in Portul Constanta

Cateva dintre cele mai spectaculoase nave cu panze din lume care au participat la Regata Marii Negre au ajuns in Portul Constanta. Printre ele si nava romaneasca, Adornate, care s-a intors acasa cu mai multe.

FOTO VIDEO Cum au sarbatorit 400.000 de oameni 10 ani de la Marea Unirela Alba Iulia. Romanii din SUA au fluturat drapele tricolore si americane

In urma cu 85 de ani, in 20 mai 1929, s-au desfasurat la Alba Iulia cele mai impresionante festivitati nationale organizate in Romania Mare. Sarbatorirea unui deceniu de la Marea Unire a fost organizata cu o jumatate de an intarziere din cauza disputelor politice intre liberali si taranisti, dar cu toate acestea a fost potrivti istoricilor o adevarata revarsare de patriotism si mandrie nationala.

FOTO VIDEO Premiera saptamanii: X-Men: Days of Future Past, fimul cel mai complet si mai entuziasmant din toata seria

Filmul de actiune X-Men: Days of Future Past/X-Men: Viitorul este trecut are premiera astazi in cinematografele din Romania. Glorificata de critici, productia pune in balanta fete noi si vechi ale seriei intr-una dintre cele mai bune pelicule cu mutanti.

FOTO: Cele mai mari inundatii din Balcani, din ultimii 120 de ani, in imagini incredibile

In ultimele zile, ploile din Balcani, care au durat aproximativ trei luni, au produs cele mai grave inundatii de cand masuratorile au inceput in urma cu 120 de ani.

FOTO Cum arata o expozitie pentru care s-au cheltuit 1.200.000 de lei. Invitatie la unul dintre cele mai frumoase muzee de istorie din tara

Unul dintre cele mai frumoase - mai nou - muzee din tara isi asteapta vizitatorii cu o surpriza de proportii: o expozitie permanenta care iti creaza iluzia unei calatorii in timp, pana in urma cu 10. 000 de ani.

FOTO Cele mai cunoscute obiective turistice de pe Terra, vazute cu alti ochi

Cele mai frumoase obiective turistice de pe Terra au devenit cunoscute publicului larg prin intermediul unor fotografii celebre, care au reusit sa le puna in valoare frumusetea si grandoarea.

BOALA GRAVA de care vor suferi 5 MILIOANE de romani pana in 2024. Cele mai mari probleme, in sudul Romaniei

Peste 1,7 milioane de romani au diabet, iar alte trei milioane de persoane sufera de prediabet si vor dezvolta boala in urmatorii zece ani daca nu iau masuri, cele mai mari probleme fiind in zona de sud a.

ANOFM: Peste 16.600 de locuri de munca vacante, cele mai multe in Cluj si Bucuresti

Peste 16. 600 de locuri de munca sunt vacante la nivel national, cele mai multe fiind in Capitala si in judetele Cluj, Prahova, Arges, Arad, Timis, Hunedoara, Brasov si Iasi, informeaza, vineri, Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM). De asemenea, peste 3. 300 de persoane vor participa in luna iunie la 162 de cursuri de formare profesionala, cele mai multe in Dambovita, Iasi si Galati.

Cele mai cautate locuri de munca, in office si IT

Domeniile cu cele mai multe posibilitati de angajare au fost cele din zona office 47%) - administrativ, asistenta, HR, relatii cu clientii, secretariat, management de proiect, vanzari, marketing, evenimente - si IT 17%), in timp ce, la polul opus, cele destinate serviciilor medicale au reprezentat cel mai mic procentaj 1%), potrivit unui studiu al Adecco trimis astazi redactiei.

Unde se fac cele mai multe selfie-uri?

Londra este citata deseori drept una dintre cele mai atractive locatii turistice din lume, dar acum capitala Angliei a castigat inca un titlu: capitala selfie a lumii.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )