Libnet.ro
UNICEF

13:30

A murit Constantin Gheorghe Titi Mihail, unul dintre cei mai valorosi antrenori ai atletismului romanesc

Antena3 Antena3,
A murit Constantin Gheorghe Titi Mihail, unul dintre cei mai valorosi antrenori ai atletismului romanesc

Constantin Gheorghe Titi Mihail, considerat unul dintre cei mai valorosi antrenori ai atletismului romanesc, a incetat din viata, la varsta de 70 de ani. Nascut la 24 iulie 1945, la Constanta, Constantin . continuă pe Antena3

Caru' cu Vedete: Andreea Banica a renuntat la sutien! Imagini incendiare; Cum arata Raduleasca in urma cu 25 de ani, pe vremea in care se iubea cu Banica; Unul dintre cei mai puternici barbati din Romania a facut anuntul: Divortez!

Imaginile astea ar putea topi gheata! Adelina Pestritu si-a scos formele la soare. Fosta prezentatoare de la KanaD, Adelina Pestritu s-a eliberat. O printesa de 19 ani, noua cucerire a Printului Harry. Printul Harry, unul dintre cei mai doriti celibatari, s-ar fi indragostit de Maria-Olympia, o printesa.

Avertismentul apocaliptic transmis de unul dintre cei mai mari investitori din lume. Totul se va prabusi

Economia Chinei se indreapta spre o aterizare dura, care va inrautati presiunile deflationiste la nivel global, va trage in jos cotatiile actiunilor si va creste preturile obligatiunilor guvernamentale din.

Glenn Frey, unul dintre fondatorii grupului Eagles, a murit la 67 de ani

Glenn Frey, unul dintre fondatorii si chitarist al grupului rock american Eagles, cunoscut in intreaga lume pentru piesa de titlu Hotel California, a murit luni la 67 de ani, a anuntat trupa, informeaza Reuters si AFP.

A murit Michel Tournier

Unul dintre cei mai mari scriitori ai lumii, francezul Michel Tournier, a incetat din viata luni seara, la varsta de 91 de ani. Retras de mai multa vreme din prim-planul vietii publice, Michel Tournier ramane autorul unor romane de referinta, precum Vineri sau viata salbatica sau Regele arinilor.

VIDEO Ce s-a ales de unii dintre cei mai mari critici ai lui Vladimir Putin

Vladimir Putin a devenit presedinte interimar al Rusiei cand Boris Yeltsin si-a dat demisia in 1999, urmand 3 mandate de presedinte al unei dintre cele mai mari puteri ale lumii,insa nu fara critici, scrie The Telegraph.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )