Libnet.ro
UNICEF

14:16

FOTO Cine este pilotul ranit grav in accidentul aviatic de la Suceva. Cariera impresionanta in aviatia militara, unde a fost pilot pe avioane supersonice

Adevărul Adevărul,
FOTO Cine este pilotul ranit grav in accidentul aviatic de la Suceva. Cariera impresionanta in aviatia militara, unde a fost pilot pe avioane supersonice

Pilotul ranit urma incidentului aviatic de la Suceava este timisoreanul Sorin Bochis, cel care a adus in Romania, in 2016, primul avion de acrobatie biplan Skeen Skybolt. continuă pe Adevărul

FOTO Cine este pilotul ranit grav in accidentul aviatic de la Suceava. Cariera impresionanta in aviatia militara, unde a fost pilot pe avioane supersonice

Pilotul ranit urma incidentului aviatic de la Suceava este timisoreanul Sorin Bochis, cel care a adus in Romania, in 2016, primul avion de acrobatie biplan Skeen Skybolt.

Cine sunt cei doi piloti implicati in accidentul aviatic din Suceava

Cornel Marinescu, pilotul mort in accidentul aviatic petrecut sambata, la Fratautii Vechi, judetul Suceava, era un pilot de acrobatii foarte experimentat. La fel si Sorin Bochis, ranit in acelasi.

Cine era pilotul mort in accidentul aviatic de la Suceava. Avea 60 de ani si o experienta uriasa

Cornel Marinescu era un pilot cu mare experienta, care a urmat cursurile de specialitate ale Scolii Militare de Ofiteri de Aviatie Aurel Vlaicu. in ultima vreme a zburat pe mai multe tipuri de avioane de acrobatie.

Noi informatii de la accidentul aviatic din Suceva. Cel de-al doilea pilot, in coma cu multiple traumatisme

Cel de-al doilea pilot implicat in accidentul aviatic ce a avut loc sambata, pe timpul unor zboruri de antrenament efectuate deasupra localitatii Fratautii Vechi din judetul Suceava, se afla in coma, el.

Au aparut primele imagini de la accidentul aviatic din Suceava - VIDEO

Primele imagini de la accidentul aviatic din Suceava au fost prezentate in exclusivitate de Antena.

S-a insurat David Hasselhoff! Cine este aleasa inimii?

David Hasselhoff s-a casatorit cu modelul Hayley Roberts, care este mai tanara ca el cu 28 de ani. Au avut parte de o ceremonie intima, in sudul Italiei.

Nick Jonas se insoara! Cine este indianca Priyanka Chopra?

Nick Jonas si Priyanka Chopra s-au logodit dupa doar doua luni de relatie.

Povestea tulburatoare a pilotilor din accidentul aviatic de la Suceava

Pilotii implicati in accidentul de la aerodromul din judetul Suceava au povesti impresionante. Ambii piloti erau foarte experimentati si aveau mii de ore de zbor in palmares. Au fost aplaudati la scena.

Cine este Cosmin Butuza, autorul gafei cu tricoaiele

Cosmin Butuza este secretar de stat in cadrul Ministerului Tineretului si Sportului. Noul secretar de stat este licentiat in Economie Universitatea de Nord, Baia Mare), are un masterat in Management,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )