Libnet.ro
UNICEF

20:00

FOTO Colturi de Rai din Romania mai putin cunoscute, ideale pentru o excursie de toamna

Adevărul Adevărul,
FOTO Colturi de Rai din Romania mai putin cunoscute, ideale pentru o excursie de toamna

In tara noastra exista negresit coltisoare de o frumusete extraordinara inca nedescoperite, iar expertii in turism de la Momondo recomanda cinci astfel de locuri, printre care Tunelul Iubirii si Laguna Albastra a Transilvaniei. continuă pe Adevărul

Dezvaluiri incendiare despre retelele de proxeneti din Romania. Cum sustineau oamenii legi gruparea

Dezvaluiri incendiare de ultima ora despre retelele de proxenetism din Romania. Mai multi proxeneti care trimiteau fete in Spania ar fi incercat sa isi asigure spatele cu oameni infiltrati in.

Un proces invaluit in tacere: cele mai importante edituri din Romania vs. Bookster, autodescris Uber-ul bibliotecilor publice

O actiune in instanta, fara precedent pentru piata de carte din Romania, se desfasoara pe tacute la Tribunalul Bucuresti. Zece dintre cele mai mari edituri impreuna cu Asociatia Editorilor din Romania au reclamat o firma si o asociatie, care opereaza Bookster, pentru actiune in concurenta neloiala. Bookster este o biblioteca activa de cativa ani pe piata si care se descrie, in propriile prezentari, un Uber, Spotify sau Airbnb al bibliotecilor publice locale, cu zeci de mii de abonati. Niciuna dintre parti nu doreste sa spuna clar despre ce este vorba in proces, doar Bookster oferind Hotnews. ro informatii despre activitatea sa. Nici instanta nu a permis HotNews. ro acces la dosar. Ce vizeaza acesta?.

Iazul toxic de la Certej, Hunedoara. Cea mai mare catastrofa miniera din Romania! S-a soldat cu 100 de morti si peste 80 de raniti

Zilele trecute s-au implinit 48 de ani de la cea mai mare catastrofa miniera din Romania. Aproape 100 de persoane si-au pierdut viata si alte 80 au fost ranite, dupa ce un iaz de decantare supraincarcat cu steril s-a revarsat peste cartierul de la poalele acestuia. in doar un sfert e ora, cele peste 300.

Prima banca de sange, plasma umana si celule stem din Romania va fi construita in parteneriat public-privat

Prima banca de sange, plasma umana si celule stem din Romania va fi construita in parteneriat public-privat. Studiul de fundamentare pentru construirea, in parteneriat public-privat, a primei banci de sange, plasma umana si celule stem din Romania, a fost adoptat in sedinta de Guvern de luni. in baza acestui studiu de fundamentare, Comisia Nationala de Strategie si Prognoza va atribui contractul de parteneriat public-privat.

Precizarile Patronatului Producatorilor Industriali de Medicamente din Romania PRIMER pe tema informatiilor privind disparitia unor medicamente de pe piata

Avand in vedere recentele informatii publice de natura a crea panica in randul pacientilor cu privire la disparitia unor medicamente,Patronatului Producatorilor Industriali de Medicamente din Romania PRIMER, n.

PRIMER reuneste 19 fabrici de medicamente din Romania

Patronatului Producatorilor Industriali de Medicamente din Romania PRIMER a facut o serie de preci.

Sinteza zilei. Razboi total in Pro Romania. Victor Ponta, tradat de cine se astepta mai putin!

Ce se intampla in momentul de fata in partidul lui Victor Ponta e un dezastru absolut. Fostul premier Mihai Tudose il ataca dur pe liderul Pro Romania, asta in conditiile in care o parte dintre membrii.

De ce femeile fac mai putin sex odata cu inaintarea in varsta. Rezultatele unui studiu britanic

Numarul femeilor care fac sex in mod regulat scade odata cu varsta, iar numarul femeilor care se bucura de sex dupa menopauza este chiar mai mic. Potrivit rezultatelor unui studiu, acest lucru e pus pe seama unor aspecte psihosociale.

6 lucruri mai putin stiute despre somelieri: cum a aparut meseria si ce ritualuri au acestia

In zilele noastre, conditiile de munca pentru un somelier s-au imbunatatit considerabil, darmeseria ramane una aparte, cu multe aspecte si particularitati despre care se stiu putine lucruri. De exemplu, acela ca, dintre toate simturile, nu gustul este cel mai important in testarea initiala a vinului, ci mirosul.

in implantologie, atunci cand alegi calitatea, vei plati mai putin din capitalul de suferinta

Medicul stomatolog Florian Obadan, cu experienta de mai bine de zece ani in implantologie dentara, explica de ce este esential, in reabilitarea danturii, sa tinem cont mai mult de calitatea vietii pe termen lung decat pe pretul mic dat pe moment pentru un tratament care poate sa nu fie optim pentru noi. Proteza sau implanturi cu incarcare imediata? Care este solutia pentru un pacient care nu mai are dinti sau care urmeaza sa si-i piarda?.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )