Libnet.ro
UNICEF

06:30

6 lucruri mai putin stiute despre somelieri: cum a aparut meseria si ce ritualuri au acestia

Adevărul Adevărul,
6 lucruri mai putin stiute despre somelieri: cum a aparut meseria si ce ritualuri au acestia

In zilele noastre, conditiile de munca pentru un somelier s-au imbunatatit considerabil, darmeseria ramane una aparte, cu multe aspecte si particularitati despre care se stiu putine lucruri. De exemplu, acela ca, dintre toate simturile, nu gustul este cel mai important in testarea initiala a vinului, ci mirosul. continuă pe Adevărul

A intrat intr-o casa in care se aflau nu mai putin de 140 de reptile. Femeia s-a speriat ingrozitor si nu a mai stiut cum sa scape de acolo

O femeie a murit cu un piton urias in jurul gatului sau. Se pare ca aceasta era a intrat intr-o casa in care se aflau nu mai putin de 140. Autoritatile din Indiana au descris locuinta ei ca fiind o .

in Romania sunt autorizate doar 4.000 de medicamente - mai putin de jumatate din media tarilor Uniunii Europene

In Romania sunt autorizate mai putin de 4. 000 de medicamente, ceea ce inseamna mai putin de jumatate din media tarilor Uniunii Europene. Subfinantarea sistemului si politica populista a pretului medicamentului - cel mai mic din UE - nu a facut decat ca, azi, sa nu mai avem nicio sansa la viata, deoarece am ramas fara medicamente. Guvernul demis lasa in urma doar cimitire pline, acuza reprezentantii Aliantei Pacientilor Cronici din Romania.

in implantologie, atunci cand alegi calitatea, vei plati mai putin din capitalul de suferinta

Medicul stomatolog Florian Obadan, cu experienta de mai bine de zece ani in implantologie dentara, explica de ce este esential, in reabilitarea danturii, sa tinem cont mai mult de calitatea vietii pe termen lung decat pe pretul mic dat pe moment pentru un tratament care poate sa nu fie optim pentru noi. Proteza sau implanturi cu incarcare imediata? Care este solutia pentru un pacient care nu mai are dinti sau care urmeaza sa si-i piarda?.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )