Libnet.ro
UNICEF

12:45

FOTO Cum arata picioarele lui Usain Bolt, celui mai rapid om al planetei

Adevărul Adevărul,
FOTO Cum arata picioarele lui Usain Bolt, celui mai rapid om al planetei

Jamaicanul Usain Bolt este cel mai bun sprinter din istoria atletismului, ajungand la noua medalii olimpice cucerite. continuă pe Adevărul

Munca si sacrificiul, pretul victoriei. Cum arata picioarele lui Usain Bolt, cel mai rapid om din lume (FOTO)

Usain Bolt este cel mai rapid om al planetei, el dovedind asta prin recordurile aduse in acest sport si prin cele noua medalii olimpice. Putini stiu insa cat efort depune atletul pentru a.

Usain Bolt fotografiat la Rio in pat cu o tanara brazilianca de 20 de ani (FOTO, VIDEO)

Altletul Usain Bolt a facut istorie la Jocurile Olimpice, facand pentru a treia oara consecutiv tripla, aur la 100 de metri, 200 si stafeta 4x100m. Acesta nu se regasea pana in acum.

Usain Bolt si-a inselat iubita la Rio cu o studenta de 20 de ani. Imaginile au ajuns pe internet

O studenta din Rio a publicat o serie de imagini in care apare alaturi de Usain Bolt, dupa ceea ce pare o noapte fierbinte, la finalul Jocurilor Olimpice. Jady Duarte apare alaturi de un Usain Bolt pe.

Usain Bolt s-a plictisit de atatea medalii si si-a incercat norocul la alta proba: aruncatul sulitei (VIDEO)

Usain Bolt se tine de glume dupa ce a castigat tot ce i-a stat in putinta la Jocurile Olimpice. Sportivul s-a indreptat spre alt sport, aruncatul sulitei. Acesta a aruncat sulita de la 56.

Finala lui Usain Bolt la 200m a prins-o cu doua capace de oala in maini! Iata cum a reactionat cand atletul a castigat cursa

Chiar daca mama lui Usain Bolt nu s-a aratat asa impresionata de performantele fiului ei, o mama din SUA abia a reusit sa se stapaneasca in timpul finalei la 200 m masculin. Kendra Hansey a.

Usain Bolt scrie istorie la Jocurile Olimpice 2016! Atletul a cucerit a 9-a medalie de aur

Atletul Usain Bolt a castigat al noua medalie olimpica de aur din cariera, dupa ce stafeta de 4x100 metri a Jamaicai s-a impus, vineri, la Rio de Janeiro, potrivit prosport. ro. Aflat in ultimul.

Rio2016. Usain Bolt, a 9-a medalie olimpica de aur

Atletul Usain Bolt a castigat al noua medalie olimpica de aur din cariera, dupa ce stafeta de 4x100 metri a Jamaicai s-a impus, vineri, la Rio de Janeiro .

VIDEO JO 2016: Usain Bolt a castigat titlul la 4x100 m - Jamaicanul, a noua medalie olimpica de aur din cariera

Usain Bolt si-a trecut in palmares a noua medalie olimpica de aur, dupa ce s-a impus alaturi de stafeta Jamaicai in finala probei de 4x100 m, devenind astfel singurul sportiv care a castigat toate cele trei probe de sprint - 100 de metri, 200 de metri si 4X100 de metri - la trei editii consecutive ale Jocurilor Olimpice.

Usain Bolt a reusit tripla la Jocurile Olimpice de la Rio

Usain Bolt, marea vedeta a atletismului mondial, a cucerit cea de-a noua medalie olimpica de aur din cariera sa si a treia la actuala editie a JO, dupa ce a reusit sa se impuna alaturi de stafeta Jamaicai.

Usain Bolt isi incheie in stil mare cariera olimpica. A castigat a noua medalie de aur, realizand o tripla istorica

Jamaicanul Usain Bolt este cu siguranta cel mai mare sprinter din istoria atletismului, demonstrand acest lucru si la Rio.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2425 seconds )