Libnet.ro
UNICEF

10:00

Finala lui Usain Bolt la 200m a prins-o cu doua capace de oala in maini! Iata cum a reactionat cand atletul a castigat cursa

Antena3 Antena3,
Finala lui Usain Bolt la 200m a prins-o cu doua capace de oala in maini! Iata cum a reactionat cand atletul a castigat cursa

Chiar daca mama lui Usain Bolt nu s-a aratat asa impresionata de performantele fiului ei, o mama din SUA abia a reusit sa se stapaneasca in timpul finalei la 200 m masculin. Kendra Hansey a. continuă pe Antena3

VIDEO Usain Bolt s-a calificat in finala probei de 200 metri - Rivalul Justin Gatlin a ratat ultimul act

Usain Bolt continua cursa pentru a doua medalie de aur la Rio si al optulea titlu olimpic din cariera sa, dupa ce a obtinut calificarea in finala probei de 200 metri, cu cel mai bun timp. Duelul dintre Usain Bolt si Justin Gatlin, medaliat cu argint la 100 metri, nu va mai avea loc, dupa ce americanul a ratat calificarea in ultimul act.

VIDEO JO 2016: Usain Bolt a castigat titlul la 4x100 m - Jamaicanul, a noua medalie olimpica de aur din cariera

Usain Bolt si-a trecut in palmares a noua medalie olimpica de aur, dupa ce s-a impus alaturi de stafeta Jamaicai in finala probei de 4x100 m, devenind astfel singurul sportiv care a castigat toate cele trei probe de sprint - 100 de metri, 200 de metri si 4X100 de metri - la trei editii consecutive ale Jocurilor Olimpice.

Usain Bolt face dubla la Rio dupa victoria de la 200 m

Atletul jamaican Usain Bolt a castigat, joi noapte, finala cursei de 200 metri la Jocurile Olimpice de la Rio.

Jocurile Olimpice: Atletul Usain Bolt, victorios la 200 m, a cucerit a opta medalie olimpica de aur

Atletul Usain Bolt a cucerit cea de-a opta medalie olimpica de aur, dupa ce a reusit sa se impuna in finala probei de 200 m din cadrul Jocurilor de la Rio de Janeiro, desfasurata joi seara, ptrivit.

Usain Bolt face glume reporterilor prezenti la Rio: Corespondentul ESPN Brasil a cazut victima (VIDEO)

Reporterul ESPN Brasil, Mendel Bydlowski, a cazut victima unei glume facute de Usain Bolt. Atletul jamaican s-a dus in spatele jurnalistul cand acesta era in direct si a facut mai multe.

OLIMPIADA. Mama lui Usain Bolt nu este deloc impresionata de rezultatele campionului olimpic

Usain Bolt castiga medalie dupa medalie si o face cu stil, zambind in timp ce alearga. Ai cred ca orice parinte ar fi mandru sa aiba un astfel de copil, nu? Ei bine, mama lui Usain Bol.

VIDEO JO 2016: Usain Bolt, invingator la 200 de metri - Jamaicanul, a opta medalie de aur din palmares

Usain Bolt a castigat proba de 200 de metri din cadrul Jocurilor Olimpice de la Rio de Janeiro, sportivul din Jamaica ajungand astfel la cea de-a opta medalie de aur din istoria participarilor la Olimpiada. Bolt mai poate cuceri aurul si in proba de 4x100 de metri.

Usain Bolt scrie istorie la Jocurile Olimpice 2016! Atletul a cucerit a 9-a medalie de aur

Atletul Usain Bolt a castigat al noua medalie olimpica de aur din cariera, dupa ce stafeta de 4x100 metri a Jamaicai s-a impus, vineri, la Rio de Janeiro, potrivit prosport. ro. Aflat in ultimul.

Rio2016. Usain Bolt, a 9-a medalie olimpica de aur

Atletul Usain Bolt a castigat al noua medalie olimpica de aur din cariera, dupa ce stafeta de 4x100 metri a Jamaicai s-a impus, vineri, la Rio de Janeiro .

Usain Bolt a reusit tripla la Jocurile Olimpice de la Rio

Usain Bolt, marea vedeta a atletismului mondial, a cucerit cea de-a noua medalie olimpica de aur din cariera sa si a treia la actuala editie a JO, dupa ce a reusit sa se impuna alaturi de stafeta Jamaicai.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )