Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTO Dupa esecul de la Euro, un fotbalist de top se consoleaza in bratele uneia dintre cele mai frumoase femei din lume

Adevărul Adevărul,
FOTO Dupa esecul de la Euro, un fotbalist de top se consoleaza in bratele uneia dintre cele mai frumoase femei din lume

Fotomdelul Adriana Lima este socotita una dintre cele mai frumoase femei din lume, drept pentru care este ravnita de foarte multi barbati. continuă pe Adevărul

VEZI Cum l-a asteptat Sir Alex Ferguson pe Ronaldo dupa finala EURO 2016

Un moment surprins de amatori dupa finala EURO 2016 arata un moment unic. Sir Alex Ferguson, unul dintre cei mai mari antrenori ai tuturor timpurilor, il astepta pe Cristiano Ronaldo sa coboare de la premiere. Iata reactia celor doi cand se intalnesc.

Micul fan al Portugaliei care a fost surprins cand consola un suporter francez dupa finala EURO a acordat un interviu: Sunt foarte emotiv cand vad oameni plangand din cauza unei infrangeri. Chiar nu-mi place (VIDEO)

Matisse, fanul portughez care a emotionat o lume intreaga dupa ce a consolat un suporter francez, a dat un interviu jurnalistilor de la Euronews. Cu inocenta, copilul le-a explicat acestora gestul sau.

Imagini emotionante dupa finala Euro 2016. Ce au facut un suporter francez si unul portughez a devenit viralul zilei- VIDEO

Un suportez francez care isi manifesta dezamagirea pentru infrangerea echipei sale duminica seara de catre Portugalia a fost consolat dupa meci de un copil portughez. Copilul portughez s-a aprop.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2353 seconds )