Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTO. Explozie puternica in incinta unui targ de vechituri din Sectorul 6 al Capitalei. 12 persoane au fost ranite, NOUA au ajuns la spital

România Liberă România Liberă,
FOTO. Explozie puternica in incinta unui targ de vechituri din Sectorul 6 al Capitalei. 12 persoane au fost ranite, NOUA au ajuns la spital

O explozie puternica s-a produs, duminica dupa-amiaza la un targ de vechituri din Sectorul 6 al Capitalei. 12 persoane au fost ranite, NOUA au ajuns la spitale din Capitala. La fata locului au fost trimise mai multe ambulante SMURD, trei autospeciale de stingere si o descarcerare. continuă pe România Liberă

FOTO. Explozie puternica la un targ de vechituri din Sectorul 6 al Capitalei. 12 persoane au fost ranite, NOUA au ajuns la spital

O explozie puternica s-a produs, duminica dupa-amiaza la un targ de vechituri din Sectorul 6 al Capitalei. 12 persoane au fost ranite, NOUA au ajuns la spitale din Capitala. La fata locului au fost trimise mai multe ambulante SMURD, trei autospeciale de stingere si o descarcerare.

Explozie puternica in Bucuresti; 12 persoane au fost ranite

ACTUALIZARE 14:17 Politia Capitalei: 12 persoane ar fi suferit arsuri in urma exploziei de la Valea Cascadelor Un numar de 12 persoane ar fi suferit arsuri astazi, in urma exploziei, urmata de un incendiu, de la un targ de vechituri din zona Valea Cascadelor, se arata intr-un comunicat al Politiei Capitalei publicat pe site-ul institutiei.

EXPLOZIE puternica in BUCURESTI, la un targ de vechituri din Sectorul 6: Opt persoane au suferit arsuri GRAVE (IMAGINI DE LA FATA LOCULUI)

UPDATE 14:49: Bilantul victimelor a ajuns la 12. Patru dintre ele au primit ingrijiri medicale la fata locului, iar opt au fost transportate la spitale din Capitala. UPDATE 13:20: Numarul victimelor a ajuns.

Explozie puternica in Bucuresti. Numarul victimelor creste

O explozie puternica s-a produs duminica, in Bucuresti, in zona Valea Cascadelor. Sunt sase victime, cu arsuri foarte grave. Stire in curs de actualizare.

Explozie puternica in Bucuresti. Primele imagini si marturii de la fata locului

O explozie a avut loc duminica la pranz, urmata de un incendiu, in Sectorul 6, in zona Valea Cascadelor, la o taraba din targul de vechituri. ISU anunta ca sase persoane au fost.

Explozie puternica in Bucuresti; 12 persoane au fost ranite

ACTUALIZARE 15:54 Celula de criza la Ministerul Sanatatii La nivelul Ministerului Sanatatii se va reuni Celula de criza, in urma exploziei care a avut loc astazi la Valea Cascadelor, transmite Digi 24. Vor fi chemati medicii de la Spitalul Floreasca, specializati in Franta. in urma incendiului, 12 persoane au fost ranite, noua fiind internate in spital. Unul dintre raniti are rani pe aproximativ 50% din corp. *ACTUALIZARE 14:17 Politia Capitalei: 12 persoane ar fi suferit arsuri in urma exploziei de la Valea Cascadelor.

FOTO: Muhammad Ali, legenda unui sport de exceptie

Muhammad Ali Cassius Marcellus Clay Jr. ) s-a nascut la 17 ianuarie 1942 la Louisville. A inceput sa i-a primele lectii de box cand avea 12 ani, la indemnul unui politist din localitate. Ca pugilist amator a castigat de sase ori titlul de campion Manusile de Aur categoria greutate mijlocie) la nivel statal, cat si national, in anii 1959 si 1960. Muhammad Ali a castigat aurul la Jocurile Olimpice de la Roma, din 1960, la categoria greutate mijlocie si, ca profesionist, a fost de trei ori campion mondial al greilor.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )