Libnet.ro
UNICEF

05:00

FOTO: O fotografie din Romania, in TOPUL National Geographic pentru 2014. Cum arata cele mai reusite imagini ale anului

România Liberă România Liberă,
FOTO: O fotografie din Romania, in TOPUL National Geographic pentru 2014. Cum arata cele mai reusite imagini ale anului

Castigatorii concursului de fotografie organizat de National geographic au fost anuntati, iar fotografiile selectate ca fiind printre cele mai bune sunt fascinante. continuă pe România Liberă

O fotografie realizata in Maramures, premiata de National Geographic

O fotografie care surprinde doi batrani intr-o casa maramureseana a primit o mentiune de onoare la National Geographic Photography Contest 2014, informeaza Mediafax.

O fotografie care surprinde doi batrani intr-o casa maramureseana, premiata la National Geographic Photography Contest 2014

O fotografie care surprinde doi batrani intr-o casa maramureseana a primit o mentiune de onoare la National Geographic Photography Contest 2014, informeaza Mediafax. in aceasta fotografie,.

Imaginea unor batrani intr-o casa maramureseana, premiata la National Geographic Photography Contest

O fotografie care surprinde doi batrani intr-o casa maramureseana a primit o mentiune de onoare la National Geographic Photography Contest 2014, transmite Mediafax.

Sirenele au sunat la Timisoara, pentru a marca implinirea a 25 de ani de cand municipiul a fost declarat primul oras liber de comunism din Romania

Sirenele antiaeriene au sunat, sambata, timp de trei minute, la Timisoara, marcand astfel implinirea a 25 de ani de la ziua in care municipiul a fost declarat primul oras liber de comunism din Romania,.

Sirenele au sunat la Timisoara, pentru a marca implinirea a 25 de ani de cand municipiul a fost declarat primul oras liber de comunism din Romania (VIDEO)

Sirenele antiaeriene au sunat, sambata, timp de trei minute, la Timisoara, marcand astfel implinirea a 25 de ani de la ziua in care municipiul a fost declarat primul oras liber de comunism din Romania,.

Dupa esecul tranzactiei cu Astra Asigurari, AXA isi vinde operatiunile din Romania catre Certinvest si SIF Transilvania

AXA a anuntat joi ca a incheiat un acord cu Certinvest si SIF Transilvania pentru vanzarea operatiunilor sale de asigurari de viata si economisire din Romania, parasind astfel piata din Romania. Conform termenilor acordului, Certinvest va achizitiona o participatie de 70% din filiala AXA din Romania - AXA Life Insurance S. , in timp ce SIF Transilvania va achizitiona 30%.

Despagubiri de 750.000 de dolari pentru o studenta din Romania. Tanara a suferit rani grave in urma unui accident

O studenta din Romania va primi o despagubire de 750. 000 de dolari pentru un accident rutier in care a suferit rani grave, in timp ce se afla in Statele Unite. Curtea Suprema a statului Maine a confirmat decizia.

Temele pentru acasa: cate ore petrec elevii cu cele mai bune rezultate la testele PISA facand teme acasa si cat timp le ia elevilor din Romania sa-si faca temele

In toate tarile care participa la studiile PISA, elevii au de facut acasa teme pentru scoala. In Shanghai-China - cel mai performant sistem de educatie din lume, unde elevii sunt cu aproape 3 ani de scolarizare peste majoritatea tarilor OECD - copiii aloca aproximativ 14 ore pe saptamana temelor de acasa. Rezultatul apartine celui mai recent raport al Organizatiei de Cooperare si Dezvoltare Economica OECD), citat de Agerpres. Spre comparatie, elevii din Romania spun ca isi fac temele acasa timp de 7 ore pe saptamana, se arata in raport.

Premierul Victor Ponta va prezenta marti starea constructiilor de autostrazi din Romania

Premierul Victor Ponta a anuntat, pe pagina personala de pe Facebook, ca marti va face o prezentare despre starea constructiilor de autostrazi din Romania. Anuntul lui Ponta vine dupa deschiderea traficul pe o.

REVISTA BLOGURILOR: Cele doua lumi ale masinilor din Romania

Zoso descrie cele doua lumi ale masinilor din Romania. Loredana Pricopie vorbeste despre despre Incredibilul pelerinaj a lui Harlod Fry Rachel Joyce si Confesiunile unui asasin economic. Iar Saramon scrie despre unul dintre cele mai bune cantece din 2014.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2325 seconds )