Libnet.ro
UNICEF

22:30

REVISTA BLOGURILOR: Cele doua lumi ale masinilor din Romania

România Liberă România Liberă,
REVISTA BLOGURILOR: Cele doua lumi ale masinilor din Romania

Zoso descrie cele doua lumi ale masinilor din Romania. Loredana Pricopie vorbeste despre despre Incredibilul pelerinaj a lui Harlod Fry Rachel Joyce si Confesiunile unui asasin economic. Iar Saramon scrie despre unul dintre cele mai bune cantece din 2014. continuă pe România Liberă

Casele printului Charles din Breb, introduse in circuitul turistic. Turistii vor putea locui, contra cost, in cele doua case

Cele doua case de lemn traditionale cumparate de Printul Charles al Marii Britanii in satul maramuresean Breb au intrat de ceva vreme intr-un amplu proces de reabilitare si de amenajare interioara in stil traditional maramuresean.

Surse: Cele patru victime ale accidentului aviatic au murit inecate

Cele patru victime ale accidentului aviatic dinConstanta au murit inecate, potrivit primelor date furnizate de Institutul de MedicinaLegala IML), au declarat surse judiciare pentru.

REVISTA BLOGURILOR: Amenintarea cu noartea nu poate fi tratata democratic

Mihaela Ivan spune ca amenintarea cu noartea nu poate fi tratata democratic. Loredana Pricopie spune ca ne batem joc de apa,somn si sinceritate. Iar Adela Parvu prezinta 25 de idei pentru mobila din holul de la intrare cu locuri de sedere.

REVISTA BLOGURILOR: Amenintarea cu moartea nu poate fi tratata democratic

Mihaela Ivan spune ca amenintarea cu noartea nu poate fi tratata democratic. Loredana Pricopie spune ca ne batem joc de apa,somn si sinceritate. Iar Adela Parvu prezinta 25 de idei pentru mobila din holul de la intrare cu locuri de sedere.

FOTO Cine sunt cele patru victime ale tragediei din Siutghiol, unde s-a prabusit elicopterul SMURD

Doi piloti din cadrul Inspectoratului General de Aviatie al Ministerului Interne si doua cadre medicale SMURD Constanta au murit dupa ce elicopterul in care se aflau s-a prabusit, luni seara, in lacul Siutghiol din judetul Constanta. Cei patru se intorceau dintr-o misiune aero-medicala. Ministerul de Interne a anuntat ca raportul privind acest incident va fi prezentat premierului Victor Ponta.

Gandul: Doua dosare ale lui Sebastian Ghita, inchise de DIICOT in mandatul Alinei Bica

Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT) a inchis in total trei dosare in care era cercetat deputatul demisionat din PSD, Sebastian Ghita, doua dintre acestea in perioada in care institutia era condusa de Alina Bica, judecata in dosarul retrocedarilor si unul in mandatul lui Codrut Olaru, potrivit unui raspuns oficial al DIICOT citat de Gandul.

FOTOader Janos, presedintele Ungariei, la Timisoara: 1989 a fost un an al minunilor. Libertatea obtinuta a avut darul sa aduca adevarata impacare intre cele doua natiuni

Ader Janos, presedintele Ungariei, Sali Berisha, fostul presedinte si prim-ministru al Albaniei, siT337;kes Laszlo au participat la comemorarea a 25 de ani de la Revolutia din Timisoara.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2617 seconds )