Libnet.ro
UNICEF

08:45

Premierul Victor Ponta va prezenta marti starea constructiilor de autostrazi din Romania

Antena3 Antena3,
Premierul Victor Ponta va prezenta marti starea constructiilor de autostrazi din Romania

Premierul Victor Ponta a anuntat, pe pagina personala de pe Facebook, ca marti va face o prezentare despre starea constructiilor de autostrazi din Romania. Anuntul lui Ponta vine dupa deschiderea traficul pe o. continuă pe Antena3

Parlamentul dezbate astazi bugetul pe 2015. Victor Ponta si-a anuntat prezenta

Plenul reunit al Camerei Deputatilor si Senatului se reuneste astazi pentru a incepe dezbaterile pe marginea proiectului de buget pe 2015. Premierul Victor Ponta a anuntat ca va fi prezent in Parlament, incepand cu ora 10.

Victor Ponta: Nu exista nicio crestere de taxe si impozite in bugetul pe 2015

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, in plenul Camerelor reunite ale Parlamentului, ca bugetul pe anul 2015 este unul realist, fara nicio crestere de taxe si impozite. Bugetul pe care il prezentam in.

Victor Ponta, la dezbaterea din Parlament pe bugetul din 2015: Acest proiect restabileste adevarul. Avem alocari suplimentare pentru Sanatate si Educatie

Premierul Victor Ponta a afirmat vineri, la dezbaterea din Parlament cu privire la proiectul de bguet pe 2015, ca acest proiect restabileste adevarul legat de situatia noastra ca tara, o economie care de trei.

Ioana Petrescu, din nou consilier al premierului Victor Ponta

Premierul Victor Ponta a semnat, joi, decizia prin care Ioana Petrescu, fostul ministru al Finantelor, este numita consilier de stat in Cancelaria prim-ministrului. Aceasta anuntase, luni, ca va reveni in pozitia.

Victor Ponta o felicita pe Alina Gorghiu, pe Facebook: Un lider politic femeie si din generatia tanara este un semn bun

Premierul Victor Ponta a felicitati-o pe Alina Gorhgiu pentru alegerea sa in fruntea PNL, intr-o postare pe pagina sa de Facebook.

in fata sefilor de la Antifrauda Fiscala, Victor Ponta acuza tupeul lui Adrian Sarbu

Premierul Victor Ponta l-a atacat, ieri, din nou, pe Adrian Sarbu, patronul Mediafax Group, fara sa il nominalizeze, spunand ca acesta nu vrea in continuare sa isi plateasca taxele.

UDMR nu sustine propunerile de reasezare a administratiei publice locale anuntate de Liviu Dragnea si Victor Ponta

UDMR nu sustine propunerile de reasezare a administratiei publice locale facute saptamana trecuta de ministrul Liviu Dragnea si intarite de premierul Victor Ponta. Afirmatia a fost facuta de catre deputatul UDMR Cseke Attila, fostul ministru al Sanatatii.

Victor Ponta, citat de AFP: Rusia este principala amenintare la nivel regional

Rusia reprezinta principala amenintare pentru securitatea regionala, mai degraba din punct de vedere energetic decat militar, in principal din cauza dependentei tarilor de importurile de gaz rusesc, afirma premierul Victor Ponta, citat de.

Victor Ponta: Avem o economie sanatoasa. Romania este pregatita pentru a rezista in caz de tulburari

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, ca Romania are o situatie politica si economica stabila, intr-o regiune supusa unor diverse instabilitati, si ca este pregatita pentru a rezista in caz de.

Victor Ponta, catre presa straina: Vom rezista in caz de tulburari!

Premierul Victor Ponta a declarat ca a transmis agentiilor de presa straine acreditate la Bucuresti ca Romania are o situatie politica si economica stabila, intr-o regiune supusa unor diverse instabilitati, si ca este pregatita pentru a rezista.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )