Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTO NOUL Mercedes GLA. Nemtii isi completeaza gama cu un baby-SUV!.

România Liberă România Liberă,
FOTO NOUL Mercedes GLA. Nemtii isi completeaza gama cu un baby-SUV!.

Mercedes a lansat primele imagini oficiale cu noul SUV de clasa compacta, GLA, care pare sa pastreze in detaliu aspectul conceptului omonim, prezentat in cadrul Salonului de la Shaghai. Un SUV lifestyle, GLA va intra in competitie directa cu modele ca Audi Q3 sau viitorul BMW X4, respectiv Range Rover Evoque. Clientii SUV-urilor cu pretentii, lifestyle, vor avea de ales dintr-o gama tot mai mare, care de aceasta data si-a mai adaugat un nume. Mercedes GLA este cel mai mic SUV de la Mercedes, . continuă pe România Liberă

Noul Mercedes-Benz Clasa S este disponibil in Romania

Noul Mercedes-Benz Clasa S este disponibil in Romania la un pret de pornire de 85. 000 euro cu TVA pentru modelul diesel S 350 BlueTEC cu ampatament scurt.

FOTO Noul Honda Civic Tourer, break mai aratos decat un hatchback.

Honda Civic Tourer este noul break de clasa compacta a producatorului japonez de automobile. Modelul vine cu un aspect cel putin la fel de dinamic precum al versiunii hatchback, in cinci usi, dar si cu noutati remarcabile. Honda Civic Tourer beneficiaza de cel mai mare portbagaj din clasa, iar japonezii au avut grija ca aspectul compactei sa nu aiba de suferit o data ce masina a crescut in proportii. Breakul are o lungime cu 235 mm mai mare decat a hatchback-ului, in timp ce latimea si .

ştiri din High-tech

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )