Libnet.ro
UNICEF

07:15

FOTO Povestea brandului orasului. Cel mai mare parc natural din estul Europei a fost inagurat in anul 1903

Adevărul Adevărul,
FOTO Povestea brandului orasului. Cel mai mare parc natural din estul Europei a fost inagurat in anul 1903

Parcul Nicolae Romanescu din Craiova este al treilea ca marime din Europa si al doilea ca marime din Romania. Oltenii sustin ca este un brand pentru orasul nostru, iar fiecare vizitator care ajunge aici pentru prima data ramane impresionat. continuă pe Adevărul

Pastila ITC: Cel mai mare producator de telefonie din China a lansat smartphone-ul Nubia X6 (VIDEO)

Cel mai mare producator de telefonie din China a lansat smartphone-ul Nubia X6 care costa 650 de dolari. Telefonul inteligent detine un procesor quad-core la 2,3 GHz. Interesant este faptul ca producatorul a echipat.

Selena Gomez, fotografiata alaturi de cel mai mare hater al lui Justin Bieber! Afla aici despre cine este vorba!

Lipsa de respect fata de Justin Bieber! Asa a fost catalogata fotografia realizata de Selena Gomez alaturi de cel mai.

FOTO iPhone 6 Air pe linia de asamblare - cel mai mare, cel mai subtire

Cateva imagini postate pe reteaua sociala Weibo din China arata iPhone 6 sau iPhone Air direct din fabrica Foxconn din China unde se fabrica acesta. Daca imaginile sunt autentice si cel mai probabil sunt, atunci iPhone-ul va avea clar o dimensiune maimari.

Cel mai mare scandal din istoria Chinei comuniste.

Ciu Yongkang a fost ministru al Securitatii de Stat pana in 2007, ministru al Pamantului si rezervelor naturale pana in 1999 si presedintele Corporatiei Nationale Chineze a Petrolului pana in 2012, cand s-a retras. Acum, noua putere a presedintelui Xi Jinping a declansat o operatiune anticoruptie impotriva lui Ciu si a confiscat bunuri in valoare de 90 miliarde yuani, 14,5 miliarde dolari) de la rudele si apropiatii acestuia. N-au trecut nici trei zile de cand scriam despre coruptia .

BMW investeste 1 MLD. $ in cea mai mare fabrica grupului

BMW, cel mai mare producator de automobile de lux la nivel mondial, va investi 1 miliard de dolari in extinderea unei fabrici de SUV-uri detinuta in Statele Unite, care va deveni cea mai mare unitate de productie a grupului, relateaza Bloomberg .

Tratamente de infrumusetare care se transforma in cel mai mare cosmar al unei femei

A venit primavara, ceea ce inseamna ca femeile incep deja sa se gandeasca la pedichiurile care vor iesi din sandale si la manichiurile mai speciale, in culorile pastelate ale anotimpurilor insorite. insa, tratamentele de infrumusetare pot lua o turnura grava.

Dhafer Youssef prezinta pe 10 Aprilie in concert la Sala Radio cel mai recent album al sau: Birds Requiem

Pe 10 Aprilie 2014, Dhafer Youssef prezinta la Sala Radio al patrulea album, intitulat Birds Requiem, cel mai recent material discografic al sau, la care a contribuit si celebrul trompetist norvegian Nils Petter Molvaer. Povestea incepe in Tunisia anilor 70 unde micul Dhafer Youssef isi construieste singur propriul oud, un instrument muzical traditional arab. La 19 ani ajunge la Viena unde isi continua studiile muzicale si devine un virtuoz al acestui instrument, considerat stramosul chitarei acustice.

Problemele aplicarii rambursarii accizei la carburanti catre transportatori - Risc enorm de frauda, confuzie tot mai mare, discriminare

Rambursarea catre o parte dintre transportatori a unei fractiuni din acciza de 7 eurocenti pe carburanti care va fi introdusa la 1 aprilie ridica o serie de probleme de ordin practic. In cel mai rau caz, aceasta masura gandita sa compenseze scumpirea carburantului va avea efecte nocive asupra altor categorii de transportatori si va incuraja evaziunea fiscala si alimentarile cu carburant facute in Ungaria. Intra in articol pentru a citi despre pericolele acestei masuri care a starnit uriase controverse pe scena politica. Trebuie spus ca o parte dintre probleme au fost discutate luni intr-o conferinta de presa si de presedintele Basescu.

Proprietarul celui mai mare lant hotelier din Ibiza, acuzat de cea mai mare frauda din istoria Spaniei - 14,5 milioane de euro

Omul de afaceri spaniol Fernando Ferre Cardo, proprietarul celui mai mare lant hotelier din Ibiza, este acuzat ca ar fi comis cea mai mare frauda din istoria Spaniei - 14,5 milioane euro, procesul sau incepand.

Proprietarul celui mai mare lant hotelier din Ibiza, acuzat de cea mai mare frauda din ...

Astazi a inceput, in Ibiza, procesul omului de afaceri spaniol, Fernando Ferre Cardo, acuzat ca ar fi comis cea mai mare frauda din istoria Spaniei 14,5 milioane de euro, anunta El Pais. Cardo este propietarul celui mai mare lant hotelier din insula, Grupul Playa Sol, cu 11. 000 de spatii de cazare in 40 de hoteluri si blocuri de apartamente, care pe timpul verii avea 1. 000 de angajati. Procuratura il acuza pe acesta ca nu si-a platit impozitele si ca si-a exploatat angajatii, pe care .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )