Libnet.ro
UNICEF

08:30

FOTO iPhone 6 Air pe linia de asamblare - cel mai mare, cel mai subtire

Adevărul Adevărul,
FOTO iPhone 6 Air pe linia de asamblare - cel mai mare, cel mai subtire

Cateva imagini postate pe reteaua sociala Weibo din China arata iPhone 6 sau iPhone Air direct din fabrica Foxconn din China unde se fabrica acesta. Daca imaginile sunt autentice si cel mai probabil sunt, atunci iPhone-ul va avea clar o dimensiune maimari. continuă pe Adevărul

Ponta: Romania avea cel mai mic pret din UE la carburant, dar acciza asigura finantare pe termen lung

Romania avea cel mai mic pret la benzina dintre tarile UE si ocupa locul 23 la pretul pe motorina, inaintea introducerii accizei la carburant, dar prin aceasta masura se doreste o finantare pe termen lung.

Rompetrol Well Services estimeaza cel mai mic profit net din ultimii 8 ani

Rompetrol Well Services PTR) estimeaza pentru acest an un profit net de 12,6 milioane lei, cel mai mic din ultimii opt ani si de peste doua ori mai redus fata de castigul inregistrat anul trecut, ca urmare a scaderii veniturilor cu peste 10%, spre.

Fotograful inconstient: Si-a pus capul la bataie pentru cel mai bun cadru

Inconstienta sau pasiune dusa la extrem?Un fotograf amator a vrut sa prinda cea mai buna imagine cat mai aproape de rutieri, duminica, in timpul clasicei belgiene Gent-Wevelgem, insa a riscat enorm punandu-si integritatea fizica in pericol. Vedeti mai jos ce pozitie a ales acesta pentru a prinde cel mai bun cadru.

Dhafer Youssef prezinta pe 10 Aprilie in concert la Sala Radio cel mai recent album al sau: Birds Requiem

Pe 10 Aprilie 2014, Dhafer Youssef prezinta la Sala Radio al patrulea album, intitulat Birds Requiem, cel mai recent material discografic al sau, la care a contribuit si celebrul trompetist norvegian Nils Petter Molvaer. Povestea incepe in Tunisia anilor 70 unde micul Dhafer Youssef isi construieste singur propriul oud, un instrument muzical traditional arab. La 19 ani ajunge la Viena unde isi continua studiile muzicale si devine un virtuoz al acestui instrument, considerat stramosul chitarei acustice.

Grosu, cel mai bun din echipa sa in ultima etapa a Saptamanii Internationale Coppi si Bartali

Rutierul roman Eduard Grosu s-a clasat pe locul 14 in clasamentul tinerilor sub 23 ani la finalul cursei pe etape dedicata marilor ciclisti italieni Fausto Coppi si Gino Bartali, dupa ce a fost cel mai bun din echipa sa in ultima zi de competitie.

Frozen, cel mai de succes film animat din toate timpurile! Incasarile depasesc 1 miliard $!

Frozen a devenit cel mai de succes film animat din toate timpurile, intrand dupa acest weekend in topul celor mai de succes 10 filme din istoria cinematografiei. Frozen a depasit recordul detinut pana acum de Toy Story 3 si cumuleaza incasari de 1,073 miliarde dolari.

Victorie a opozitiei de dreapta in alegerile locale din Franta. Extrema dreapta obtine cel mai bun scor din istorie. Parisul va fi condus in premiera de o femeie primar

Dreapta franceza opozitie) este castigatoarea alegerilor locale al doilea tur) desfasurate duminica, obtinand 45,91 % din voturi, indica rezultatele oficiale partiale. Partidul Frontul National formatiune de extrema dreapta) confirma ascensiunea din primul tur al alegerilor, cu un scor de 6,84% - Frontul National va avea primari in 13 orase de peste 9. 000 de locuitori - in conditiile in care liderul partidului, Marine Le Pen, isi propusese victoria in cel putin zece orase. De altfel, scorul inregistrat de Frontul National este cel mai bun din istorie pentru extrema dreapta din Franta. Stanga franceza, aflata la putere, a obtinut un scor de 40,57%, considerat un esec, potrivit primelor rezultate oficiale partiale date publicitatii duminica seara.

Dusa, dupa moartea militarului roman in Kandahar: Afganistanul ramane cel mai periculos loc din lume

Afganistanul ramane cel mai periculos loc din lume, aminteste ministrul Apararii,Mircea Dusa, duminica, adresand un mesaj de condoleante in legatura cu moartea militarului ClaudiuConstantin.

Mircea Dusa: Afganistanul ramane cel mai complex si mai periculos loc din lume.

Ministrul apararii nationale, Mircea Dusa, a declarat, duminica, in contextul atacului sinucigas din Mescall soldat cu moartea unui militar roman, ca Afganistanul ramane cel mai complex si mai periculos loc din lume pentru militari. Mircea Dusa a adresat un mesaj de condoleante familiei plutonierului-major Claudiu Constantin Vulpoiu, cazut la datorie in Afganistan. Citeste si: Cine este militarul roman decedat in Afganistan Sunt profund indurerat de moartea plutonierului-major Claudiu .

Cel mai lung joc de baschet din lume. Jucatorii nu s-au oprit timp de 5 zile

In Filipine s-a stabilit un nou record. Aici a fost jucat cel mai lung joc de baschet din lume. Cei 24 de jucatori de baschet au reusit sa nu se opreasca timp de 5 zile, adica 120 de ore. Astfel, ei au intrat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )