Libnet.ro
UNICEF

23:15

Selena Gomez, fotografiata alaturi de cel mai mare hater al lui Justin Bieber! Afla aici despre cine este vorba!

Devorator Monden Devorator Monden,
Selena Gomez, fotografiata alaturi de cel mai mare hater al lui Justin Bieber! Afla aici despre cine este vorba!

Lipsa de respect fata de Justin Bieber! Asa a fost catalogata fotografia realizata de Selena Gomez alaturi de cel mai. continuă pe Devorator Monden

Pastila ITC: Cel mai mare producator de telefonie din China a lansat smartphone-ul Nubia X6 (VIDEO)

Cel mai mare producator de telefonie din China a lansat smartphone-ul Nubia X6 care costa 650 de dolari. Telefonul inteligent detine un procesor quad-core la 2,3 GHz. Interesant este faptul ca producatorul a echipat.

Cel mai mare producator de energie electrica din nordul Moldovei a inregistrat pierderi-record

Intreprinderea CET-Nord din Balti, cel mai mare producator de energie electrica si termica din nordul Republicii Moldova a raportat pentru anul trecut o scadere cu circa 10% a vanzarilor, pana la 224,4 milioane de lei.

China a inregistrat cel mai mare numar de pedepse cu moartea

China a ocupat anul trecut primul loc in lume in privinta executiilor, fiind urmata de Iran si Irak, potrivit presei internationale.

Un jurnalist al New York Times acuza administratia Obama ca este cel mai mare dusman al libertatii presei

James Risen, jurnalist al New York Times, reprezentant al mediei care s-a ocupat indeaproape de activitatea administratiei de la Casa Alba a criticat dur modul in care au ales sa comporte si sa actioneze oficialii americani incepand cu 2008, informeaza site-ul Poynter.

VIDEO Zborul MH370, cel mai mare mister aviatic din lume. Istoricul unor cazuri similare si un incident sangeros

Boeingul companiei Malaysian Airlines nu e primul care a disparut fara urme si fara explicatii. Mult mai dureros e insa un caz perfect explicabil, care a fost ignorat de Occident, desi s-a soldat cu 290 de morti.

Romania, cea mai mare mortalitate prin cancer din Europa

Incidenta cazurilor de cancer in Romania este cea mai mica din Europa, insa mortalitatea este cea mai mare, din cauza sistemului care s-a concentrat pe tratamentul bolilor acute si urgentelor, si mai putin pe bolile cronice, a spus presedintele Colegiului Medicilor din Romania, Vasile Astarastoae.

Barack Obama, mirat: Colosseumul e mai mare decat unele terenuri de baseball

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, a fost mirat de amploarea Colosseumului, exclamand cu mirare ca este mai mare decat unele terenuri de baseball, in cursul vizitei efectuate joi la Roma. Este mai.

Romania. Mortalitatea prin cancer, cea mai mare din Europa

Incidenta cazurilor de cancer in Romania este cea mai mica din Europa, insa mortalitatea este cea mai mare, din cauza sistemului care s-a concentrat pe tratamentul bolilor acute si urgentelor, si mai putin pe b.

Premiile Gopo 2014: Victor Rebengiuc, cel mai bun actor intr-un rol principal, Calin Peter Netzer - cel mai bun regizor. Lista castigatorilor

Victor Rebengiuc a castigat premiul pentru cel mai bun actor intr-un rol principal, pentru cel din filmul Cainele japonez, la cea de-a opta editie a galei Gopo, care a avut loc luni seara, la Opera Nationala.

Cea mai mare bursa de Bitcoin a gasit 200.000 monede uitate

Mt. Gox, cea mai mare bursa de Bitcoin din lume, care si-a cerut intrarea in faliment in februarie, a anuntat, vineri, ca a gasit aproximativ 200. 000 din cele 850. 000 monede virtuale despre care declarase ca le pierduse, relateaza presa internationala.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,234 seconds )