Libnet.ro
UNICEF

08:00

FOTO. Presedintele Iohannis, aspru criticat de internauti pe contul sau de Facebook

România Liberă România Liberă,
FOTO. Presedintele Iohannis, aspru criticat de internauti pe contul sau de Facebook

La scurt timp dupa ce Senatul a respins, pentru a doua oara, cererea DNA de retinere si arestare preventiva a lui Dan Sova, presedintele Iohannis a rectionat dur pe contul sau de Facebook. Totusi, multi internauti l-au criticat, pentru ca se multumeste doar sa scrie pe Facebook cand observa derapaje care pot afecta independenta Justitei. continuă pe România Liberă

Ziua Copilului la Palatul Cotroceni: Prichindeii, selfie cu presedintele Iohannis si autografe pe mana (FOTO)

Palatul Cotroceni, care a fost special deschis luni cu ocazia Zilei Internationale a Copiilor, a fost invadat de copii. Presedintele Klaus Iohannis a fost cel care i-a intampinat pe cei micii vizitatori. Copiii si.

Opera Nationala Romana din Cluj, decorata de presedintele Iohannis

Opera Nationala Romana din Cluj a fost decorata de presedintele Romaniei, Klaus Iohannis. Potrivit directorului operei clujene, Florin Estefan, aceasta institutie a primit Ordinul Meritul Cultural in grad de Mare Ofiter.

Ce a facut presedintele Iohannis dupa ce s-a suparat pe parlamentari

Presedintele Klaus Iohannis a plecat la Neptun sa inspecteze celebra vila de protocol de la Neptun. Presedintele a sosit la mare in jurul orei 13. 00 si va pleca in aceasta seara. Vizita la Neptun vine dupa ce,.

Victor Ponta: 1 Iunie, zi importanta - TVA redus si alocatii duble. Salut promulgarea legii de catre presedintele Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat luni legea privind dublarea alocatiilor pentru copii, de la 42 de lei la 84 de lei. Premierul Victor Ponta saluta promulgarea legii de catre Iohannis si da asigurari ca.

Ministrul german al Apararii vine in vizita la Bucuresti, se intalneste cu presedintele Iohannis si premierul Ponta

Ministrul german al Apararii, Ursula von der Leyen, vine in vizita la Bucuresti, unde se va intalni joi cu presedintele Klaus Iohannis, cu premierul Victor Ponta si cu ministrul Apararii, Mircea Dusa. Intalnirea cu presedintele va avea loc joi, la ora 12. 00, la Palatul Cotroceni, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale, iar intrevederea cu Mircea Dusa - la MApN, potrivit unui comunicat al Ambasadei Germaniei.

VIDEO Crin Antonescu: Nu va putea fi evitata asumarea unui rol de catre presedintele Iohannis pe tema justitiei

Fostul presedinte al PNL Crin Antonescu a declarat intr-o emisiune difuzata sambata seara de B1 TV, referitor la propunerile legislative de modificare a Codului penal, ca nu va putea fi evitata asumarea unui rol de catre presedintele Klaus Iohannis in aceasta tema, pentru ca n-are cine sa o faca.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )