Libnet.ro
UNICEF

16:30

Ziua Copilului la Palatul Cotroceni: Prichindeii, selfie cu presedintele Iohannis si autografe pe mana (FOTO)

B1 B1,
Ziua Copilului la Palatul Cotroceni: Prichindeii, selfie cu presedintele Iohannis si autografe pe mana (FOTO)

Palatul Cotroceni, care a fost special deschis luni cu ocazia Zilei Internationale a Copiilor, a fost invadat de copii. Presedintele Klaus Iohannis a fost cel care i-a intampinat pe cei micii vizitatori. Copiii si. continuă pe B1

Klaus Iohannis a primit la Palatul Cotroceni un grup de copii

Presedintele Klaus Iohannis a primit luni, la Palatul Cotroceni, cu ocazia Zilei internationale a copilului, un grup de copii, la initiativa Fundatiei Salvatii Copii.

Printul Charles a facut o vizita la Palatul Cotroceni si a purtat discutii cu presedintele Klaus Iohannis (VIDEO)

Update 18. 10: Printul Charles a plecat de la Cotroceni, dupa o vizita oficiala de 30-40 de minute. Printul Charles a ajuns la Palatul Cotroceni, unde va fi primit de presedintele Klaus Iohannis, informeaza B1.

Printul Charles a ajuns la Palatul Cotroceni, unde va fi primit de Klaus Iohannis

Printul Charles a ajuns la Palatul Cotroceni, unde va fi primit de presedintele Klaus Iohannis, informeaza B1 TV. Administratia Prezidentiala a anuntat vineri ca printul Charles, mostenitorul tronului Marii.

UPDATE Garden Party la Cotroceni de Ziua Copilului cu muzica, baloane, fotografii si autografe

Presedintele Klaus Iohannis a fost, luni, gazda pentru sute de copii, care si-au sarbatorit ziua in gradina Palatului Cotroceni cu muzica, baloane, fotografii si selfie-uri cu seful statului, acesta dand numeroase autografe, fie pe cartea sa Primul Pas, fie pe simple foi de hartie, scrie Mediafax.

Ce pregatesc institutiile statului pentru Ziua Copilului

Legea privind dublarea alocatiei pentru copii la 84 de lei si marirea alocatiei pentru copiii cu handicap la 200 de lei urmeaza sa fie promulgata de presedintele Klaus Iohannis pe 1 iunie, chiar de ziua copilului, cand seful statului ii va primi, la Palatul Cotroceni, pe reprezentantii organizatiei Salvati Copiii. in aceeasi zi, Camera Deputatilor isi deschide portile pentru copiii care doresc sa viziteze Palatul Parlamentului.

GALERIE FOTO. Mesajul presedintelui Iohannis cu ocazia Zilei Copilului. Cum i-a primit pe copii la Palatul Cotroceni

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, i-a primit, luni, la Palatul Cotroceni, cu ocazia Zilei copilului, cateva sute de copii. Seful statului le-a urat La multi ani! atat copiilor, dar si adultilor care inca isi pastraza sufletul de copil.

Copiii, sarbatoriti la Palatul Cotroceni de ziua lor

De 1 Iunie, copiii sunt asteptati sa viziteze Palatul Cotroceni, Parlamentul Romaniei si Ministerului Afacerilor Interne. Presedintele Klaus Iohannis este gazda copiilor si reprezentantilor.

Klaus Iohannis s-a intalnit cu Printul Charles, la Palatul Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat ca s-a intalnit, duminica, la Palatul Cotroceni, cu Printul Charles, spunand ca acesta este un om care pretuieste Romania si care promoveaza locurile transilvane oriunde merge in lume, scrie Mediafax .

Ce tari sarbatoresc Ziua Copilului

Ziua Copilului este celebrata in zile diferite la nivel mondial. Doar Romania, China, Polonia, Bulgaria si Republica Moldova sarbatoresc, in data de 1 iunie, Ziua Copilului.

Ziua Copilului in Bucuresti. Ce puteti face pe 1 Iunie in Capitala

Luni, de Ziua Copilului, Bucurestiul s-a transformat intr-un taram de basm, iar parcurile au fost luate cu asalt de mii de oameni. Si cei mai in varsta au ales parcurile din Capitala si s-au relaxat la iarba verde, in jurul gratarelor. Adevarul va prezinta cum petrec bucurestenii Ziua Copilului, dar si programul avenimentelor dedicate celor mici.

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )