Libnet.ro
UNICEF

08:00

FOTO. JO de la Rio: Romania, fara medalii la gimnastica. Catalina Ponor s-a clasat pe jocul sapte la barna. Reactia gimnastei

România Liberă România Liberă,
FOTO. JO de la Rio: Romania, fara medalii la gimnastica. Catalina Ponor s-a clasat pe jocul sapte la barna. Reactia gimnastei

Gimnasta romana Catalina Ponor s-a clasat, luni, pe locul sapte in finala de la barna, la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro. continuă pe România Liberă

Credeti ca mie imi este usor? Sunt ani de munca in spate, nivelul a crescut, gimnastica nu mai e ce era inainte. Catalina Ponor, primele declaratii dupa ratarea unei medalii olimpice la Rio (FOTO)

Romania pleaca fara nicio medalie olimpica la gimnastica dupa 44 de ani, dupa ce Marian Dragulescu si Catalina Ponor nu au reusit sa se situeze pe podium. Cu nota 14. 000 si clasata pe locul 7 din.

Gimnastica romaneasca, in deriva. Romania ramane fara medalii olimpice la gimnastica dupa 44 de ani. Catalina Ponor a terminat pe locul 7 din 8

Dezastru pentru gimnastica romaneasca dupa ce Marian Dragulescu si Catalina Ponor au ratat castigarea unei medalii olimpice. Romania ramane fara medalii olimpice la gimnastica dupa.

Prabusire dureroasa. Romania, fara medalie olimpica la gimnastica dupa 40 de ani. Veteranii Dragulescu si Ponor au ramas in afara podiumului

Gimnastica romaneasca este reprezentata la Rio doar de Marian Dragulescu si Andrei Muntean, respectiv Catalina Ponor, dupa ce echipele tricolore au ratat calificarea. Prapastia in care a cazut cel mai medaliat sport din istoria Romaniei anul trecut, la Glasgow, s-a adancit la Jocurile Olimpice, unde atat Dragulescu, cat si Ponor au ramas in afara podiumului.

RIO 2016: Catalina Ponor si Marian Dragulescu lupta pentru medalii

Gimnastii Catalina Ponor si Marian Dragulescu vor lupta, luni seara, pentru medalii in finalele pe aparate de Rio.

RIO 2016: Catalina Ponor rateaza medalia in finala de la barna. O olandeza le-a spulberat pe americance

Catalina Ponor a luptat pentru o medalie in finala de la barna la Jocurile Olimpice gazduite de Rio, dar in final nu a reusit sa se claseze decat a saptea din opt concurente. O sportiva din Olanda a produs surpriza si a obtinut titlul olimpic in fata marilor favorite din Statele Unite.

LIVE RIO 2016: Catalina Ponor in finala de la barna

Catalina Ponor lupta pentru o medalie in finala de la barna la Jocurile Olimpice gazduite de Rio. In urma cu doar cateva minute, Marian Dragulescu a ratat de putin podiumul la sarituri.

Ce surpriza pregateste Catalina Ponor pentru finala de la barna si cand are de gand sa renunte definitiv la gimnastica

Toti cei trei gimnasti romani prezenti la Rio au prins cate o finala. Azi, primul intra in concurs Marian Dragulescu, la sarituri, de la ora 21. 00, urmat de Catalina Ponor, la barna, la 21. 45, pentru ca marti, 16 august, in ultima zi a concursului pe aparate, mezinul delegatiei, Andrei Muntean, sa dispute finala la paralele, la ora 20.

Veteranul Marian Dragulescu a ratat la mustata podiumul in finala de la sarituri. Urmeaza Catalina Ponor la barna

Gimnastica romaneasca este reprezentata la Rio doar de Marian Dragulescu si Andrei Muntean, respectiv Catalina Ponor, dupa ce echipele tricolore au ratat calificarea. in finala de la sarituri, veteranul Dragulescu a reusit sa obtina un punctaj de 15. 449, clasandu-se pe locul al patrulea. Aurul i-a revenit luiRi Se Gwang Coreea de Nord), care a obtinut 15.

OLIMPIADA. Ramanem fara medalie la gimnastica. Evolutie modesta pentru Catalina Ponor

Catalina Ponor a ratat o medalie olimpica in finala de la barna, dupa ce a avut o evolutie ezitanta. Dupa primele cinci concurente, Catalina ocupa locul patru.

Catalina Ponor isi va continua cariera sportiva si dupa JO de la Rio: Gimnasta lupta luni seara pentru titlul olimpic de la barna (FOTO)

Catalina Ponor evolueaza luni seara in finala de la barna de la Jocurile Olimpice de la Rio. Gimnasta a anuntat ca isi doreste foarte mult o medalie la acest concurs, dar ca nu.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )