Libnet.ro
UNICEF

12:15

RIO 2016: Catalina Ponor rateaza medalia in finala de la barna. O olandeza le-a spulberat pe americance

Online Sport Online Sport,
RIO 2016: Catalina Ponor rateaza medalia in finala de la barna. O olandeza le-a spulberat pe americance

Catalina Ponor a luptat pentru o medalie in finala de la barna la Jocurile Olimpice gazduite de Rio, dar in final nu a reusit sa se claseze decat a saptea din opt concurente. O sportiva din Olanda a produs surpriza si a obtinut titlul olimpic in fata marilor favorite din Statele Unite. continuă pe Online Sport

LIVE RIO 2016: Catalina Ponor in finala de la barna

Catalina Ponor lupta pentru o medalie in finala de la barna la Jocurile Olimpice gazduite de Rio. In urma cu doar cateva minute, Marian Dragulescu a ratat de putin podiumul la sarituri.

RIO 2016: Catalina Ponor si Marian Dragulescu lupta pentru medalii

Gimnastii Catalina Ponor si Marian Dragulescu vor lupta, luni seara, pentru medalii in finalele pe aparate de Rio.

JO 2016: Catalina Ponor, penultimul loc in finala de la barna

Gimnasta Catalina Ponor, tripla campioana olimpica la Atena si dubla medaliata la JO 2012, nu a reusit sa obtina nicio medalie la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, dupa ce s-a clasat pe locul 7, penultimul, in finala de la barna. Ponor a comis mai multe greseli, iar arbitrii i-au acordat doar nota 14.

LIVETEXT JO 2016: Catalina Ponor, in lupta pentru medalie, in finala la barna

Gimnasta Catalina Ponor concureaza in finala de la barna din cadrul Jocurilor Olimpice de la Rio de Janeiro, programata la ora 21:46. Ponor incearca sa cucereasca a sasea medalie olimpica din cariera.

RIO 2016: Marian Oprea rateaza calificarea in finala de la triplu salt

Atletul Marian Oprea a ratat, luni, calificarea in finala probei de triplu salt la Jocurile Olimpice de la Rio.

Rio 2016: Marian Dragulescu rateaza incredibil medalia la sarituri

Gimnastul Marian Dragulescu s-a clasat pe locul al patrulea in finala de la sarituri programata, luni seara, la Jocurile Olimpice de la Rio.

Rio 2016: Marian Dragulescu rateaza saritura Dragulescu si podiumul olimpic

Gimnastul Marian Dragulescu s-a clasat pe locul al patrulea in finala de la sarituri programata, luni seara, la Jocurile Olimpice de la Rio.

OLIMPIADA. Ramanem fara medalie la gimnastica. Evolutie modesta pentru Catalina Ponor

Catalina Ponor a ratat o medalie olimpica in finala de la barna, dupa ce a avut o evolutie ezitanta. Dupa primele cinci concurente, Catalina ocupa locul patru.

Catalina Ponor isi va continua cariera sportiva si dupa JO de la Rio: Gimnasta lupta luni seara pentru titlul olimpic de la barna (FOTO)

Catalina Ponor evolueaza luni seara in finala de la barna de la Jocurile Olimpice de la Rio. Gimnasta a anuntat ca isi doreste foarte mult o medalie la acest concurs, dar ca nu.

Ce surpriza pregateste Catalina Ponor pentru finala de la barna si cand are de gand sa renunte definitiv la gimnastica

Toti cei trei gimnasti romani prezenti la Rio au prins cate o finala. Azi, primul intra in concurs Marian Dragulescu, la sarituri, de la ora 21. 00, urmat de Catalina Ponor, la barna, la 21. 45, pentru ca marti, 16 august, in ultima zi a concursului pe aparate, mezinul delegatiei, Andrei Muntean, sa dispute finala la paralele, la ora 20.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )