Libnet.ro
UNICEF

21:31

FOTO FOTO Rosia Montana la bani marunti. Cat castiga statul roman in comparatie cu taxele percepute in lume

Adevărul Adevărul,
FOTO FOTO Rosia Montana la bani marunti. Cat castiga statul roman in comparatie cu taxele percepute in lume

Executivul a avizat proiectul de lege privind exploatarea minereurilor de aur si argint de la Rosia Montana, judetul Alba. Odata cu demararea lucrarilor, Romania se va transforma in cel mai mare producator de aur al Uniunii Europene. continuă pe Adevărul

Proiectul privind Rosia Montana, discutat azi in Guvern. Statul a obtinut cresterea participatiei la 25% si o redeventa de 6%

Proiectul de lege care reglementeaza exploatarea minereurilor din perimetrul Rosia Montana a fost introdus pe ordinea de zi a sedintei de Guvern de marti, scrie Mediafax, care citeaza surse guvernamentale. Exploatarea va aduce la bugete 2,3 miliarde de dolari, dupa ce statul a obtinut o crestere a participatiei la 25% iar redeventa va fi de 6%.

Proiectul privind Rosia Montana a fost votat azi in Guvern. Statul a obtinut cresterea participatiei la 25% si o redeventa de 6%

Proiectul de lege care reglementeaza exploatarea minereurilor din perimetrul Rosia Montana a fost votat astazi dupa ce a fost introdus pe ordinea de zi a sedintei de Guvern de marti, scrie Mediafax, care citeaza surse guvernamentale.

FOTO Redeventa pe care statul roman o va incasa pentru proiectul minier de la Rosia Montana a fost majorata la 6%. La cat se ridica redeventele in alte tari

Executivul a avizat proiectul de lege privind exploatarea minereurilor de aur si argint de la Rosia Montana, judetul Alba. Odata cu demararea lucrarilor, Romania se va transforma in cel mai mare producator de aur al Uniunii Europene.

Remus Cernea, fost consilier al lui Victor Ponta, ataca Executivul dupa adoptarea proiectului privind Rosia Montana: Guvernul Romaniei a trecut de linia rosie. Opozitia trebuie sa se mobilizeze, iar interventia straina este legitima

Remus Cernea, fost consilier al lui Victor Ponta, critica adoptarea, de catre Executiv, a proiectului de lege privind Rosia Montana, sustinand ca prin avizarea acestui proiect de lege, Guvernul Romaniei incearca suspendarea statului de drept si subordonarea unor institutii publice importante catre interesele companiei private RMGC. Proiectul de lege privind unele masuri aferente exploatarii minereurilor auro-argentifere din perimetrul Rosia Montana a fost adoptat in sedinta de guvern de marti, el urmand sa fie transmis Parlamentului.

Guvernul a aprobat legea care permite exploatarea la Rosia Montana si o trimite Parlamentului.

Proiectul de lege care reglementeaza exploatarea minereurilor din perimetrul Rosia Montana a fost aprobat in sedinta de marti a Guvernului si va fi transmis Parlamentului spre adoptare, au declarat agentiei Mediafax surse oficiale. Surse au declarat anterior ca documentul a fost introdus pe agenda sedintei de guvern, neanuntata public. In urma cu peste o luna, premierul Victor Ponta anunta ca negocierile pentru investitia Rosia Montana vor fi finalizate pana la inceputul sesiunii .

Unda verde de la Guvern pentru Rosia Montana. Urmatorul hop- Parlamentul

Proiectul de lege care reglementeaza exploatarea minereurilor din perimetrul Rosia Montana a fost aprobat in sedinta de marti a Guvernului si va fi transmis Parlamentului spre adoptare, au declarat agentiei Mediafax surse oficiale. Ce prevede acest.

Remus Cernea critica adoptarea proiectului de lege privind Rosia Montana

Remus Cernea, deputat din partea Partidului Verde, critica adoptarea, de catre Guvern, a proiectului de lege privind Rosia Montana, sustinand ca prin avizarea acestui proiect de lege, Guvernul Romaniei incearca suspendarea statului de drept si subordonarea unor institutii publice importante catre interesele companiei private RMGC, potrivit unui comunicat de presa.

Cum motiveaza Guvernul proiectul de lege privind aprobarea proiectului Rosia Montana

Proiectul de lege privind proiectul minier de la Rosia Montana, aprobat in sedinta Guvernului desfasurata marti, 27 august 2013 cuprinde si o expunere prin care se motiveaza demersul executivului. Sunt invocate efectele crizei economice din Europa, necesitatea modernizarii domeniului industrial romanesc si crearea de noi locuri de munca.

Rosia Montana Gold Corporation ar putea investi si in industria alimentara

Compania Rosia Montana Gold Corporation s-ar putea angaja in realizarea a trei obiective agro-alimentare in judetul Alba, respectiv un abator si o fabrica de industrializarea carnii, o fabrica de industrializarea laptelui si un centru de achizitie si prelucrare a fructelor de padure.

Guvernul a aprobat legea care permite exploatarea la Rosia Montana

Proiectul de lege care reglementeaza exploatarea minereurilor din perimetrul Rosia Montana a fost aprobat in sedinta de ieri a Guvernului si va fi transmis Parlamentului spre adoptare, au declarat surse oficiale.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )