Libnet.ro
UNICEF

05:30

Foto. Rusia: Romanii fac cele mai proaste clone ale armelor Kalasnikov

România Liberă România Liberă,
Foto. Rusia: Romanii fac cele mai proaste clone ale armelor Kalasnikov

Celebrele arme automate Kalasnikov, inventate in Rusia, sunt fabricate in multe alte tari, iar cele mai proaste copii sunt cele romanesti. continuă pe România Liberă

Foto. Rusia: Romanii fac cele mai proaste clone ale armelor Kalashnikov

Celebrele arme automate Kalashnikov, inventate in Rusia, sunt fabricate in multe alte tari, iar cele mai proaste copii sunt cele romanesti.

FOTO. Cate cuburi de zahar contin cele mai consumate alimente

Unele dintre cele mai frecvent consumate alimente contin cantitati necunoscute de zahar, care, consumate in exces, duc la crestere in greutate, la diabet sau chiar la cancer. Publicatia Daily Mail a aratat cate cuburi de zahar contin atat alimentele considerate nesanatoase, cat si cele sanatoase.

Cele mai verzi orase din Europa. Pe ce loc se claseaza Bucurestiul

Cele mai verzi orase din Europa pot fi o alternativa mai sanatoasa pentru oricine vrea sa evite efectele poluarii din marile metropole. Cele mai bune orase verzi sunt cele din nordul Europei.

Top cele mai mari amenzi aplicate in piata telecom si servicii postale in 2014

Inspectorii autoritatii de reglementare in comunicatii ANCOM) au aplicat anul trecut 93 de amenzi, in cuantum total de 450. 500 de lei, pentru neregulile depistate in piata de comunicatii electronice si servicii postale, a anuntat marti autoritatea. Cine sunt furnizorii cu cele mai mari amenzi si care sunt motivele pentru care au fost sanctionati? La solicitarea HotNews. ro, autoritatea a comunicat aceste informatii. Pe piata de comunicatii electronice, cea mai mare amenda - 20. 000 de lei - a fost aplicata unui furnizor care a retransmis programe audiovizuale TV) fara sa fie autorizat, in timp ce pe piata serviciilor postale cea mai mare amenda a fost de 15. 000 de lei.

Cele mai schimbatoare zodii: cine sunt nativii plini de toane

Cele mai schimbatoare zodii. Pozitia astrelor are o influenta considerabila asupra personalitatii nativilor, iar pe unii dintre acestia ii poate transforma in adevarati cameleoni cand vine vorba de dispozitie.

Persoana cu cele mai multe like-uri pe Facebook

Fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo, unul dintre starurile echipei Real Madrid, a depasit-o pe Shakira, logodnica fotbalistului Gerard Pique, si a devenit persoana care a primit cele mai multe Like-uri din lume.

Cele mai poluate orase din Europa

Cele mai poluate orase din Europa. Problema poluarii nu ocoleste continentul european, pe cuprinsul acestuia putand fi intalnite atat orase din Vest care se confrunta cu un nivel ridicat al acestui fenomen, dar si asezari urbane din Est.

Aplicatia la Control - cele mai bune programe pentru iOS, Android sau Windows Phone

De luni, 16 martie, va aducem cele mai interesante aplicatii de iOS, Android sau Windows Phoneintr-o rubrica video regulata.

Vanzarile de retail si increderea in economie in SUA, cele mai dezamagitoare la nivel mondial

Datele economice publicate saptamana trecuta in Statele Unite, precum vanzarile de retail si increderea in economie, au ratat estimarile analistilor cel mai mult in ultimii sase ani si au fost cele mai dezamagitoare la nivel mondial, potrivit Bloomberg.

Datele economice din SUA cele mai dezamagitoare din lume

Datele economice publicate saptamana trecuta in Statele Unite, precum vanzarile de retail si increderea in economie, au ratat estimarile analistilor cel mai mult in ultimii sase ani si au fost cele mai dezamagitoare la nivel mondial, potrivit Bloomberg.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2055 seconds )