Libnet.ro
UNICEF

06:00

Persoana cu cele mai multe like-uri pe Facebook

Antena3 Antena3,
Persoana cu cele mai multe like-uri pe Facebook

Fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo, unul dintre starurile echipei Real Madrid, a depasit-o pe Shakira, logodnica fotbalistului Gerard Pique, si a devenit persoana care a primit cele mai multe Like-uri din lume. continuă pe Antena3

Cele mai ciudate hobby-uri

Provocarile cotidiene sunt de multe ori surse ale stresului, fapt care trebuie contrabalansat prin petrecerea timpului liber intr-un mod placut. Totusi, unii aleg sa aiba pasiuni iesite din comun. Topnetz. com trece in revista cateva dintre cele mai ciudate hobby-uri intanite in diferite zone de pe mapamond.

Hacker suspectat ca a spart mai multe site-uri ce apartin Patriarhiei Romane, prins de politisti

Un hacker, suspectat ca a spart mai multe site-uri care apartin Patriarhiei Romane in cursul anului trecut, a fost prins de politistii Directiei de Combatere a Crimei Organizate DCCO), in urma unei anchete.

Hackerul suspectat ca a spart mai multe site-uri ale Patriarhiei Romane, prins de politisti

Un hacker, suspectat ca a spart mai multe site-uri care apartin Patriarhiei Romane in cursul anului trecut, a fost prins de politistii Directiei de Combatere a Crimei Organizate DCCO), potrivit unor surse judiciare, citate de Mediafax.

Hacker suspectat ca a spart mai multe site-uri ale Patriarhiei Romane, prins de politisti

Un hacker, suspectat ca a spart mai multe site-uri care apartin Patriarhiei Romane in cursul anului trecut, a fost prins de politistii Directiei de Combatere a Crimei Organizate DCCO), in urma unei anchete coordonate de procurorii DIICOT, potrivit unor surse judiciare.

VIDEOFOTO: Top 8 cele mai vechi site-uri din lume, cum au evoluat si cum arata astazi

Internetul, in urma cu 30 de ani, nu arata cum il stim noi astazi. in prezent, la fiecare ora, se inregistreaza cel putin un site, blog la nivel mondial, dar in urma cu 30 de ani, mai exact intre 15 martie 1985 si 25 martie 1986 s-au inregistrat doar 13 site-uri. Practic a fost nevoie de un an de zile ca sa existe cateva site-uri in reteaua www. Toate, la vremea respectiva, a au avut domeniul . com, cea mai veche extensie din lume si in prezent.

Shakira, detronata de Cristiano Ronaldo

Fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo, unul dintre starurile echipei Real Madrid, a depasit-o pe interpreta Shakira, logodnica fotbalistului Gerard Pique, si a devenit persoana care a primit cele mai multe Like-uri din lume pe reteaua de socializare Facebook.

Pagina de Facebook a lui Klaus Iohannis are peste 1,5 milioane de like-uri: Este cea mai mare comunitate online in jurul unui om politic european

Pagina oficiala de Facebook a presedintelui Klaus Iohannis a inregistrat, sambata, un milion si jumatate de like-uri, seful statului postand si un mesaj in care multumeste pentru sustinere si arata ca este cea mai mare comunitate online, in jurul unui om politic european.

GALERIE FOTOVIDEO: TOP 5 smartphone-uri cu cele mai ciudate nume si caracteristici

Producatorii de smartphone-uri, din de a iesi in evidenta, promoveaza produse cu nume si caracteristici ciudate. Unele dintre modele sunt clone ale unor smartphone-uri deja celebre precum iPhone 6, altele pur si simplu, pe langa numele ciudat au si caracteristici stranii. Bobarnac, Cristal, Fantoma sau Lichid, sunt doar cateva dintre gadget-urile cele mai ciudate.

Cele mai mici comisioane bancare pentru persoane juridice. Topul creditelor pentru IMM-uri

Aveti nevoie de un credit pentru firma? in acest caz, deja stiti ca, pe langa dobanda, comisioanele joaca un mare rol in costurile ascunse ale unui credit. Adevarul va prezinta topul creditelor cu cele mai mici comisioane bancare pentru persoane juridice.

Cinci legume care aduc mai multe beneficii asupra sanatatii daca sunt gatite

Nutritionistii au spus, de-a lungul timpului, ca legumele aduc mai multe beneficii asupra sanatatii organismului daca sunt consumate crude, pentru ca, in acest fel, ele contin mai multe substante nutritive decat cele care au fost expuse la caldura. insa, exista si legume ale caror substante nutritive se absorb mai bine in organism, dupa ce au fost gatite, informeaza Daily Mail.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2477 seconds )