Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTO S-a dansat hora romaneasca la cel mai mare targ de turism de la Londra

Adevărul Adevărul,
FOTO S-a dansat hora romaneasca la cel mai mare targ de turism de la Londra

La WTM London 2014, miercuri seara s-a incins o hora romaneasca in toata regula, pe care multimea de vizitatori a savurat-o din plin, mai ales ca s-a ciocnit si traditionala tuica romaneasca. continuă pe Adevărul

De ce s-a dansat hora romaneasca la Londra

Mamaia s-a promovat la cel mai mare targ de turism din lume.

EXCLUSIV! CEL MAI SINCER INTERVIU cu Kamelia: Ne certam foarte rar.. Cateodata cedeaza el, cateodata eu.

Frumoasa timisoreanca ce a lansat de curand cel mai recent single al ei, Te rog, Kamelia ne-a acordat un interviu.

Chinezii care au dat cel mai subtire telefon lanseaza unul cu o super baterie. Va ajunge si in Romania

Chinezii de la Gionee, creatorii celui ce a fost cel mai subtire telefon din lume, tocmai au lansat un smartphonecu obaterie impresionanta. Telefonul Gionee Elife S5. 1, cel care a fost detinatorul titlului de cel mai subtire telefon din lume cu o grosime de doar 5,15 milimetri, si-a pierdut de curand coroana in favoare lui Oppo R5. Gionee, totusi, nu iese din atentia lumii si lanseaza Gionee Marathon 3, un telefon cu o baterie de 5000 mAh. Cu o singura incarcare, [].

Cel mai mare targ pentru copii si viitoare mamici se deschide maine. Ce noutati sunt in acest an la Baby Boom Show

Baby Boom Show, cel mai mare targ copii cu varste intre 0 si 5 ani, isi deschide portile in perioada 6-9 noiembrie, la Romaero Baneasa. Carucioarele electrice si saltelele ergonomice pentru bebelusi sunt doar cateva dintre noutatile prezentate la aceeasta editie a targului.

Cristiano Ronaldo a primit Gheata de Aur. Cel mai bun din lume, in functie de profesionalism

Cristiano Ronaldo a primit trofeul Gheata de Aur, pentru cele mai multe goluri marcate intr-un campionat intern din Europa, in sezonul 2013-2014. Starul portughez al lui Real Madrid considera ca el este cel mai bun jucator din lume atunci cand vine vorba de profesionalism.

Corlatean: Pe 16 noiembrie voi vota in strainatate, cel mai probabil la Londra

Ministrul de Externe, Titus Corlatean, a declarat, miercuri, ca pe 16 noiembrie va vota intr-o sectie din strainatate, cel mai probabil la Londra. Cel mai probabil pe 16 noiembrie voi vota in strainatate,.

Cel mai mare crescator de ovine din Buzau are peste 2000 de oi

Dragostea pentru animale si spiritul antreprenorial pe care l-a mostenit de la tatal sau l-au ajutat pe Cosmin Radulescu sa ajunga astazi cel mai mare crescator de ovine din judetul Buzau, avand deja 2. 000 de exemplare.

(P) Cel mai important reparator de vagoane de marfa din Romania, Reva Simeria isi indreapta mai mult de jumatate din activitatea de reparatii catre export

Investitiile importante in tehnologie, portofoliul complex de servicii, dar si experienta centenara, pozitioneaza Reva SA Simeria ca cel mai important reparator de vagoane de marfa din Romania. Avand deja mai.

Ion Tiriac redevine cel mai bogat roman. Fratii 'Dedeman' ajung pe locul trei in topul miliardarilor

Omul de afaceri Ion Tiriac este cel mai bogat roman, cu o avere de 1,2 - 1,3 miliarde de euro, dupa ce a revenit, dupa patru ani, pe primul loc al clasamentului, potrivit Top 300 Capital Cei mai bogati romani.

Seful ANRP: La Bistrita fost cel mai mare jaf impotriva statului

Presedintele Autoritatii Nationale pentru Restituirea Proprietatilor, George Baesu, spune ca la Bistrita s-a facut cel mai mare jaf impotriva statului roman, acordandu-se despagubiri de zeci de milioane de lei, informeaza Mediafax.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )