Libnet.ro
UNICEF

12:15

Chinezii care au dat cel mai subtire telefon lanseaza unul cu o super baterie. Va ajunge si in Romania

Playtech Playtech,
Chinezii care au dat cel mai subtire telefon lanseaza unul cu o super baterie. Va ajunge si in Romania

Chinezii de la Gionee, creatorii celui ce a fost cel mai subtire telefon din lume, tocmai au lansat un smartphonecu obaterie impresionanta. Telefonul Gionee Elife S5. 1, cel care a fost detinatorul titlului de cel mai subtire telefon din lume cu o grosime de doar 5,15 milimetri, si-a pierdut de curand coroana in favoare lui Oppo R5. Gionee, totusi, nu iese din atentia lumii si lanseaza Gionee Marathon 3, un telefon cu o baterie de 5000 mAh. Cu o singura incarcare, []. continuă pe Playtech

Vivo X5 Max, inca un smartphone care se declara cel mai subtire din lume

Multi dintre producatorii de smartphone-uri isi dedica atat de mult timp si energie pentru a produce cel mai subtire dispozitiv din lume. Dar oare chiar avem nevoie de un smartphone la fel de subtire precum o foaie de hartie? Nu spun ca acolo se va ajunge, ci doar ca la 6-7-8 mm grosime nu mi se pare dificil de tinut in mana un astfel de dispozitiv. Ma ingrijoreaza mai mult autonomia unui telefon decat grosimea luni, mai ales ca am [].

Cine este CASTIGATORUL concursului organizat de Antena3 pe Facebook. El a dat cel mai bun raspuns

Harpa Marius este castigatorul concursului organizat de Antena 3 pe Facebook in primul tur al alegerilor prezidentiale. Dintre cei peste 800 de oameni care au raspuns provocarii, acesta a fost cel mai aproape de.

Cursa celui mai subtire: inca o companie are telefonul cat o foaie de hartie

Noua cursa a companiilor din telecom este sa creeze cel mai subtire telefon. inca un nume spune acum ca a reusit aceasta performanta.

Probleme de iPhone 6 Plus: cel mai bun telefon Sony se indoaie

Xperia Z3 este cel mai bun smartphone Sony, dar unul care ar putea avea aceeasi problema ca iPhone 6 Plus: se indoaie.

Chinezii de la Meizu pregatesc lansarea celui mai puternic telefon printr-o invitatie speciala

Meizu pregateste ceva important, iar ca dovada stau invitatiile foarte interesante pe care chinezii au inceput sa le trimita de curand. Pe 19 noiembrie Meizu are planificat un eveniment in cadrul caruia va anunta cel mai probabil un nou dispozitiv. Ca sa ne faca pe toti sa intelegem importanta acestui eveniment, Meizu a trimis niste invitatiicare ar impresiona si pe cei mai pretentiosi dintre oameni. Acestea contin un disc de vinil de 7 inci inclus intr-un pachet pe care este [].

VIDEO. Care cel mai scump palat rezidential din lume

Palatul Alb al lui Recep Tayyip Erdogan este cel mai scump palat rezidential din lume, avand un cost de constructie de peste 490 de milioane de euro si 1. 000 de camere, motiv pentru care noul presedinte al Turciei a fost acuzat de popor ca se poarta ca un sultan, scrie Mediafax.

Corlatean: Pe 16 noiembrie voi vota in strainatate, cel mai probabil la Londra

Ministrul de Externe, Titus Corlatean, a declarat, miercuri, ca pe 16 noiembrie va vota intr-o sectie din strainatate, cel mai probabil la Londra. Cel mai probabil pe 16 noiembrie voi vota in strainatate,.

Cel mai mare crescator de ovine din Buzau are peste 2000 de oi

Dragostea pentru animale si spiritul antreprenorial pe care l-a mostenit de la tatal sau l-au ajutat pe Cosmin Radulescu sa ajunga astazi cel mai mare crescator de ovine din judetul Buzau, avand deja 2. 000 de exemplare.

FOTOGALERIE Peste 25.000 de oameni au participat in weekendul trecut la DreamHack Masters Bucharest - cel mai mare turneu de sport electronic din tara

Peste 25. 000 de oameni au participat weekendul trecut la DreamHack Masters Bucharest - cel mai mare eveniment de sport electronic din Romania. Timp de trei zile, intre 31 octombrie si 2 noiembrie, Sala Polivalenta din Bucuresti a fost kilometrul zero al gamingului mondial. Cei mai buni jucatori profesionisti din tara si din strainatate s-au infruntat pentru trofee prestigioase si premii in valoare totala de 120. 000 de dolari anunta organizatorii care sustin ca evenimentul a fost urmarit online de 2,2 milioane de oameni.

(P) Cel mai important reparator de vagoane de marfa din Romania, Reva Simeria isi indreapta mai mult de jumatate din activitatea de reparatii catre export

Investitiile importante in tehnologie, portofoliul complex de servicii, dar si experienta centenara, pozitioneaza Reva SA Simeria ca cel mai important reparator de vagoane de marfa din Romania. Avand deja mai.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1965 seconds )