Libnet.ro
UNICEF

15:30

FOTO Strandul mai scump din Hunedoara: primaria a platit aproape 700.000 de lei pentru bila de valuri

Adevărul Adevărul,
FOTO Strandul mai scump din Hunedoara: primaria a platit aproape 700.000 de lei pentru bila de valuri

Noul strand din municipiul Hunedoara va fi inaugurat la sfarsitul acestei luni, potrivit reprezentantilor Primariei Hunedoara. Administratia locala a achizitionat o instalatie de valuri pentru baza de agrement, cu aproape 700. 000 de lei cu TVA inclus, care se adauga unei investitii de circa sapte milioane de lei. continuă pe Adevărul

S-a scaldat alaturi de colegi in lacul Sfanta Ana, dar nu a mai iesit din apa. Elevul este cautat de echipele de salvare

Un elev de 14 ani din Ungaria, aflat in excursie cu clasa in judetul Harghita, este cautat de pompieri in Lacul Sfanta Ana. Baiatul s-a scaldat alaturi de colegi, dar nu a mai iesit din apa, informeaza.

GALERIE FOTO. Cea mai frumoasa femeie din lume, Angelina Jolie, implineste 40 de ani. Cum a evoluat de-a lungul timpului

Celebra actrita si regizoare Angelina Jolie implineste, joi, 40 de ani. Vedeta, numita de persa straina cea mai frumoasa femei din lume, iar de revista Esquire cea mai sexy femeie in viata, este recunoscuta pentru actiunile umanitare pe care le face din anul 2001.

Elev din Ungaria aflat in excursie cu clasa, cautat in Lacul Sf. Ana, dupa ce nu a mai iesit din apa

Un elev de 14 ani din Ungaria, aflat in excursie cu clasa in judetul Harghita, este cautat de pompieri in Lacul Sfanta Ana, unde s-a scaldat alaturi de colegi, dar nu a mai iesit din apa, transmite.

Competitia Cel mai 4x4 din Romania, a XV-a editie

Kia Sorento a castigat titlul Cel mai 4x4 SUV din Romania si s-a impus in fata unei concurente formate din: Dacia Duster, Hyundai Grand Santa Fe, Jeep Renegade, Mitsubishi Outlander, Opel Mokka si Suzuki Vitara.

Studiu: Tinerii romani, printre cei mai cheltuitori din estul si centrul Europei

Circa 29% dintre romanii care fac economii se gandesc la copii, iar preocuparile financiare pentru viitor provin din tradisie, nu dintr-o programare concreta in solutii financiare corecte, potrivit unui studiu.

Copiii romani nu stiu cat costa o paine. Tinerii cheltuiesc cel mai mult din ECE pe haine, cu bani de la parinti

Majoritatea parintilor romani din mediul urban prefera sa le cumpere copiilor obiectele si produsele pe care acestia le doresc, in loc sa le acorde acestora un buget propriu, comportament care duce la situatii cel putin ciudate in care scolari de pana.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2608 seconds )