Libnet.ro
UNICEF

11:15

FOTO Sute de oameni au iesit din nou in strada la Sebes pentru a protesta fata de poluarea industriala

Adevărul Adevărul,
FOTO Sute de oameni au iesit din nou in strada la Sebes pentru a protesta fata de poluarea industriala

Aproximativ 400 de persoane au participat duminica, 22 februarie, la un nou protest fata de poluarea din Sebes. A fost cea de-a saptea manifestare impotriva construirii unei noi fabrici de formaldehida la Kronospan si probabil ultima care se va organiza la Sebes. in 1 martie, manifestantii se vor intalni pentru a protesta la Alba Iulia. continuă pe Adevărul

FOTO Sute de oameni au iesit din nou in strada la Sebes pentru a protesta impotriva poluarii industriale

Aproximativ 400 de persoane au participat duminica, 22 februarie, la un nou protest fata de poluarea din Sebes. A fost cea de-a saptea manifestare impotriva construirii unei noi fabrici de formaldehida la Kronospan si probabil ultima care se va organiza la Sebes. in 1 martie, manifestantii se vor intalni pentru a protesta la Alba Iulia.

Ponta isi apara din nou mama in scandalul cumnatului sau: Tot ce se intampla e o mizerie (VIDEO)

Premierul Victor Ponta si-a aparat din nou mama, in dosarul in care cumnatul sau a fost arestat pentru 30 de zile, sub acuzatia fraudarii unor fonduri europene. Seful Executivului a spus ca mama sa nu a fost.

RA-APPS estimeaza din nou incasari mari din vanzari de imobile, desi a ratat tintele in fiecare an

Regia Patrimoniului de Stat si-a bugetat pentru acest an incasari care depasesc 200 milioane lei din vanzari de imobile, peste estimarile ultimilor ani, desi a ratat constant tinta de venituri din aceasta.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )