Libnet.ro
UNICEF

09:45

FOTO in timp ce tot mai multe capitale il acuza pentru tragedia aviatica din estul Ucrainei, Putin se duce la manastire

Adevărul Adevărul,
FOTO in timp ce tot mai multe capitale il acuza pentru tragedia aviatica din estul Ucrainei, Putin se duce la manastire

Tot mai mult voci, in frunte cu SUA, Marea Britanie, Olanda, Australia si chiar Germania, i-au cerut presedintelui rus Vladimir Putin sa-si asume raspunderea pentru instabilitatea din estul Ucrainei, situatie care a dus la doborarea unui avion civil cu 298 de oameni la bord. Putin a preferat insa sa arunce vina pe Ucraina si SUA si, in schimb, sa mearga la o manastire pentru a discuta cu Patriarhul Kiril. continuă pe Adevărul

Avion doborat in Ucraina Tot mai multi specialisti occidentali confirma ca avionul ar fi fost doborat de sistemul sol-aer Buk. Complexul, creatie sovietica, poate lansa rachete pana la 25 km altitudine

Informatia lansata de consilierul ministrului ucrainean de interne Anton Gherasenko ca avionul malaezian prabusit pe teritoriul Ucrainei a fost doborat de tiruri ale unui sistem de rachete antiaeriene Buk este sustinuta de tot mai multi specialisti militari din Occident, sustine The Guardian. Sistemul Buk e un sistem de aparare antiaerian de origine sovietica si se remarca printr-o operabilitate extraordinara putand fi pregatit in cateva minute pentru lansare. Racheta Buk, cunoscuta in Occident drept SA-11 sau SA-17, este o racheta de mari dimensiuni care se lanseaza de la sol si care poate atinge o altitudine maxima cuprinsa intre 11-25 km si o distanta de 42 de kilometri.

METEO Cod galben de furtuna emis pentru mai multe judete din tara

Mai multe judete se afla, vineri, sub Cod galben de furtuna fiind anuntate intensificari ale vantului, grindina si cantitati de precipitatii ce pot depasi 25 de litri pe metru patrat.

METEO Cod galben de furtuna pentru mai multe judete din tara

Mai multe judete se afla joi sub Cod galben de furtuna fiind asteptate precipitatii de pana la 14 de litri pe metru patrat, grindina si intensificari ale vantului.

Instanbulul, afectat de inundatii: Mai multe drumuri au fost inchise (VIDEO)

Inundatii la Istanbul. Ploile torentiale din ultimele ore au facut ravagii in metropola din Turcia. Pasajele subterane au fost inundate, iar masinile surprinse inauntru au fost avariate. Mai multe drumuri au fost.

Istanbulul, afectat de inundatii: Mai multe drumuri au fost inchise (VIDEO)

Inundatii la Istanbul. Ploile torentiale din ultimele ore au facut ravagii in metropola din Turcia. Pasajele subterane au fost inundate, iar masinile surprinse inauntru au fost avariate. Mai multe drumuri au fost.

COD GALBEN de inundatii pe mai multe rauri din Buzau, Vrancea si Galati

Mai multe rauri din judetele Buzau, Vrancea si Galati se afla sambata, pana la ora 15. 00, sub cod galben de inundatii, potrivit unei atentionari cod galben emise de Institutul National de Hidrologie si.

Familia cetateanului roman aflat la bordul avionului doborit in Ucraina a cerut sa nu-i fie publicate datele personale. Mai multe publicatii au dezvaluit numele, chipul si alte detalii personale

Ministerul Afacerilor Externe a anuntat, vineri, ca familia persoanei cu dubla cetatenie, inclusiv cetatenie romana, care s-a aflat la bordul avionului prabusit in Ucraina nu doreste, sub nicio forma, sa fie facute publice niciun fel de date personale. Cu toate acestea, vineri dupa-amiaza mai multe publicatii centrale au prezentat deja, in versiunile lor online, imagini cu persoana respectiva si i-au mentionat, partial sau integral, numele.

ANOFM: Aproape 17.300 de locuri de munca vacante, cele mai multe in Bucuresti, Cluj, Prahova si Arad

Aproape 17. 300 de locuri de munca sunt disponibile la nivel national, cele mai multe fiind in Capitala si in judetele Cluj, Prahova, Arad, Arges si Iasi, iar cele mai putine in Bacau, Mehedinti si.

Mai multe localitati din Neamt au ramas fara apa potabila in urma inundatiilor din ultima perioada

Ploile si inundatiile care au afectat judetul Neamt au lasat mai multe localitati fara apa potabila, autoritatile nereusind pana in prezent sa decontamineze apa, scrie TVR. Sute de familii.

FOTO Nuntile la fast-food, noua moda de criza

Tot mai multe cupluri din Hong Kong isi organizeaza nunta la McDonalds. Pentru mai putin de 1. 300 de dolari, tinerii pot petrece alaturi de 50 de invitati, iar hamurgerii, cartofii prajiti si sucul la dozator nu lipsesc din meniul pentru nuntasi.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )