Libnet.ro
UNICEF

13:00

Istanbulul, afectat de inundatii: Mai multe drumuri au fost inchise (VIDEO)

B1 B1,
Istanbulul, afectat de inundatii: Mai multe drumuri au fost inchise (VIDEO)

Inundatii la Istanbul. Ploile torentiale din ultimele ore au facut ravagii in metropola din Turcia. Pasajele subterane au fost inundate, iar masinile surprinse inauntru au fost avariate. Mai multe drumuri au fost. continuă pe B1

Instanbulul, afectat de inundatii: Mai multe drumuri au fost inchise (VIDEO)

Inundatii la Istanbul. Ploile torentiale din ultimele ore au facut ravagii in metropola din Turcia. Pasajele subterane au fost inundate, iar masinile surprinse inauntru au fost avariate. Mai multe drumuri au fost.

COD GALBEN de inundatii pe mai multe rauri din Buzau, Vrancea si Galati

Mai multe rauri din judetele Buzau, Vrancea si Galati se afla sambata, pana la ora 15. 00, sub cod galben de inundatii, potrivit unei atentionari cod galben emise de Institutul National de Hidrologie si.

VIDEO Furtuna a facut ravagii: un drum a fost distrus si mai multe gospodarii au fost inundate dupa ruperea de nori

Drumul dintre satele Branisca si Rovina a fost distrus pe o portiune de aproape un kilometru in urma furtunii din aceasta dupa amiaza. Ruperea de nori a dus la inundarea gospodariilor localnicilor din Branisca si a afectat reteaua de electricitate din comuna.

INUNDATII in mai multe orase din tara. La Drobeta Turnu Severin, copiii au putut inota in apa acumulata pe strazi

A fost potop la Drobeta Turnu Severin. Dupa doar 15 minute de ploaie torentiala, o parte din oras s-a transformat in lac. Apa din unele parcari era atat de adanca, incat copiii au putut inota in ea. Un.

Mai multe localitati din Neamt au ramas fara apa potabila in urma inundatiilor din ultima perioada

Ploile si inundatiile care au afectat judetul Neamt au lasat mai multe localitati fara apa potabila, autoritatile nereusind pana in prezent sa decontamineze apa, scrie TVR. Sute de familii.

Familia cetateanului roman aflat la bordul avionului doborit in Ucraina a cerut sa nu-i fie publicate datele personale. Mai multe publicatii au dezvaluit numele, chipul si alte detalii personale

Ministerul Afacerilor Externe a anuntat, vineri, ca familia persoanei cu dubla cetatenie, inclusiv cetatenie romana, care s-a aflat la bordul avionului prabusit in Ucraina nu doreste, sub nicio forma, sa fie facute publice niciun fel de date personale. Cu toate acestea, vineri dupa-amiaza mai multe publicatii centrale au prezentat deja, in versiunile lor online, imagini cu persoana respectiva si i-au mentionat, partial sau integral, numele.

METEO Cod galben de furtuna emis pentru mai multe judete din tara

Mai multe judete se afla, vineri, sub Cod galben de furtuna fiind anuntate intensificari ale vantului, grindina si cantitati de precipitatii ce pot depasi 25 de litri pe metru patrat.

ANOFM: Aproape 17.300 de locuri de munca vacante, cele mai multe in Bucuresti, Cluj, Prahova si Arad

Aproape 17. 300 de locuri de munca sunt disponibile la nivel national, cele mai multe fiind in Capitala si in judetele Cluj, Prahova, Arad, Arges si Iasi, iar cele mai putine in Bacau, Mehedinti si.

METEO Cod galben de furtuna pentru mai multe judete din tara

Mai multe judete se afla joi sub Cod galben de furtuna fiind asteptate precipitatii de pana la 14 de litri pe metru patrat, grindina si intensificari ale vantului.

Malaysia Airlines MH17 zbura pe culoarul aerian L980, unul dintre cele mai aglomerate drumuri spre Asia

Un avion Boeing 777 care a apartinut Malaysia Airlines, zborul MH17, s-a prabusit in estul Ucrainei dupa ce a fost doborat de o racheta de la sol. Zborul era pe culoarul aerian L980, unul dintre cele mai importante pentru zborurile comerciale europene.

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2262 seconds )