Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTO Trafic ingreunat pe bulevardul Theodor Pallady din cauza unui tramvai defect. A fost introdusa linia de naveta 641

România Liberă România Liberă,
FOTO Trafic ingreunat pe bulevardul Theodor Pallady din cauza unui tramvai defect. A fost introdusa linia de naveta 641

Traficul pe bulevardul Theodor Palady este blocat din cauza defectiunii tramvaiului L27, potrivit corespondentului Romania Libera, Mihai Gabriel. Astfel, circulatia liniilor 19, 27 si 40 a fost intrerupta. Pentru calatori a fost intodu . continuă pe România Liberă

Trafic ingreunat pe A2. Ceata scade vizibilitatea sub 50 de metri

Politistii de la Centrul Infotrafic informeaza ca la aceasta ora nu sunt anuntate drumuri nationale sau autostrazi cu circulatia oprita din cauza vreunui eveniment rutier, nici probleme semnificative privind fluenta traficului pe arterele principale. Ceata insa pune problem pe Autostrada Soarelui, vizibilitate redusa, pe alocuri, sub 50 de metri.

Un biciclist, victima vremii. A murit dupa ce s-a dezechilibrat din cauza vantului si a fost lovit de o masina

Un biciclist din judetul Timis a murit, marti, dupa ce s-a dezechilibrat din cauza vantului puternic si a cazut in fata unei masini care incerca sa-l depaseasca. Accidentul s-a produs,.

Patriarhia amana procesiunea de Sf. Dumitru pentru joi la 17.00 din cauza vremii nefavorabile

Biroul de presa al Patriarhiei Romane anunta modificarea datei procesiunii prilejuite de sarbatorea Sfantului Dumitru. Din cauza conditiilor meteo nefavorabile, procesiunea va avea loc joi la orele.

Patriarhia amana procesiunea de Sf. Dumitru din cauza vremii nefavorabile. in ce zi va avea loc

Biroul de presa al Patriarhiei Romane anunta modificarea datei procesiunii prilejuite de sarbatorea Sfantului Dumitru. Din cauza conditiilor meteo nefavorabile, procesiunea va avea loc joi la orele.

Andreea Cosma, dezvaluire cutremuratoare. Cum a ajuns sa piarda sarcina din cauza procurorului Portocala

Deputatul Andreea Cosma a facut, in editia de duminica a emisiunii Sinteza zilei, marturisiri cutremuratoare despre procurorul Portocala. Din cauza procurorului DNA Mircea Negulescu.

Raiffeisen Bank anunta ca sistemul de carduri si call center-ul nu au functionat sambata dimineata din cauza unei pene de curent

Sistemul de carduri, call centerul, internet banking-ul si site-ul bancii Raiffeisen Bank nu au functionat sambata dimineata, incepand cu ora 5:30, din cauza unei pene de curent, a anuntat sambata banca, potrivit News. ro.

Sistemul de carduri si call center-ul n-au functionat sambata dimineata din cauza unei pene de curent

Sistemul de carduri, call centerul, internet banking-ul si site-ul bancii Raiffeisen Bank nu au functionat in aceasta dimineata, incepand cu ora 5:30, din cauza unei pene de curent, potrivit unui comunicat al bancii.

Guvernul, victima propriilor greseli: din cauza dobanzilor ridicate nu mai reuseste sa se imprumute de la banci

Guvernul resimte din plin efectul propriilor actiuni: MFP nu a reusit sa atraga niciun leu de la banci luna aceasta, desi programase imprumuturi de pe piata interna in valoare totala de 2,44 miliarde de lei. Cauza consta in majorarea dobanzilor pe.

Barbat mort intr-un parc din Bucuresti, din cauza vantului puternic. Cod galben de vant in Capitala si in mai multe judete ale tarii!

UPDATE: Un barbat a fost gasit mort intr-un parc din Sectorul 4, Bucuresti. Potrivit primelor informatii, acesta ar fi murit din cauza vijeliei puternice care face prapad in Capitala in aceste or.

Giurgiu: Copaci cazuti pe carosabil si curti inundate din cauza ploilor

Mai multi copaci au cazut in localitati din judet si in municipiul Giurgiu, unele curti au fost inundate in urma ploilor care cad de aproximativ 24 de ore, anunta Agerpres.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2379 seconds )