Libnet.ro
UNICEF

12:45

FOTO. Victor Piturca NU MAI ESTE antrenorul echipei nationale. A semnat pe doi ani cu Al Ittihad

România Liberă România Liberă,
FOTO. Victor Piturca NU MAI ESTE antrenorul echipei nationale. A semnat pe doi ani cu Al Ittihad

Victor Piturca NU MAI ESTE antrenorul echipei nationale. El a reziliat contractul cu Federatia Romana de Fotbal. continuă pe România Liberă

Victor Piturca NU MAI ESTE antrenorul echipei nationale. Piturca si-a reziliat contractul cu FRF

Victor Piturca nu mai este antrenorul echipei nationale de fotbal. Piturca si-a reziliat contractul cu FRF stire in curs de actualizare .

LIVE Conferinta de presa Victor Piturca (12:00)

Victor Piturca nu mai este selectionerul echipei nationale a Romaniei de joi seara, cand a aparut public cu fularul noii sale echipe, Al Ittihad, la gat in urma discutiilor incheiate cu oficialii arabi.

FRF a gasit inlocuitorul in cazul despartirii de Victor Piturca: Alesul este Cosmin Contra

Victor Piturca este pe picior de plecare de la nationala de fotbal a Romaniei, antrenorul fiind foarte aproape de a semna cu Al Ittihad. Federatia Romana de Fotbal s-a gandit deja la un inlocuitor, acesta fiind Cosmin Contra, actualul tehnician al celor de la Getafe.

Aleluia si-un praz verde, am scapat de Victor Piturca! FRF anunta rezilierea contractului

Victor Piturca nu mai este de joi seara antrenorul echipei nationale. FRF a anuntat rezilerea contractului cu antrenorul care a ratat doua ultimele doua turnee finale, EURO 2012 si CM 2014.

Am scapat de Victor Piturca, FRF anunta rezilierea contractului

Victor Piturca nu mai este de joi seara antrenorul echipei nationale. FRF a anuntat rezilerea contractului cu antrenorul care a ratat doua ultiml doua turnee finale, EURO 2012 si CM 2014.

Victor Piturca nu mai este selectionerul Romaniei

Selectionerul nationalei Romaniei, Victor Piturca, si Federatia Romana de Fotbal au reziliat contractul de comun acord, a anuntat site-ul oficial al FRF.

Victor Piturca nu mai este selectionerul Romaniei

Selectionerul nationalei Romaniei, Victor Piturca, si Federatia Romana de Fotbal au reziliat contractul de comun acord, a anuntat, joi, site-ul oficial al FRF. FRF si Victor Piturca au reziliat astazi, 16.

Alex Maxim a marturisit ca stia de plecarea lui Victor Piturca

Alexandru Maxim, fotbalistul celor de la VfB Stuttgart si al echipei nationale, a marturisit ca stia ca Victor Piturca va pleca dupa meciul cu Finlanda.

Mircea Sandu crede ca Victor Piturca a fost obligat sa plece de la nationala

Mircea Sandu, fostul presedinte al FRF, a spus ca Victor Piturca a fost fortat sa plece de la conducerea echipei nationale de catre conducerea federatiei.

Victor Piturca si-a reziliat contractul cu FRF. Presedintele Razvan Burleanu va oferi amanunte luni

Meciul castigat cu 2-0 in Finlanda a fost ultimul pentru Victor Piturca in postura de selectioner al echipei nationale a Romaniei. Tehnicianul de 58 de ani si-a reziliat de comun acord acordul pe care il avea.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )