Libnet.ro
UNICEF

07:00

Victor Piturca si-a reziliat contractul cu FRF. Presedintele Razvan Burleanu va oferi amanunte luni

Antena3 Antena3,
Victor Piturca si-a reziliat contractul cu FRF. Presedintele Razvan Burleanu va oferi amanunte luni

Meciul castigat cu 2-0 in Finlanda a fost ultimul pentru Victor Piturca in postura de selectioner al echipei nationale a Romaniei. Tehnicianul de 58 de ani si-a reziliat de comun acord acordul pe care il avea. continuă pe Antena3

Victor Piturca NU MAI ESTE antrenorul echipei nationale. Piturca si-a reziliat contractul cu FRF

Victor Piturca nu mai este antrenorul echipei nationale de fotbal. Piturca si-a reziliat contractul cu FRF stire in curs de actualizare .

Victor Piturca negociaza cu arabii. Ce spune presedintele Al Ittihad

Victor Piturca poarta negocieri cu oficialii clubului saudit Al-Ittihad pentru a prelua aceasta grupare. Cu toate ca selectionerul nu niciodata ca va pleca de la nationala, el nu a exclus acest lucru in cazul unei oferte concrete.

Victor Piturca a plecat de la nationala de fotbal. Fostul selectioner a semnat cu gruparea araba Al Ittihad

Site-ul oficial al Federatiei Romane de Fotbal anunta ca Victor Piturca si-a reziliat joi contractul cu FRF, parasind astfel postul de selectioner al nationalei Romaniei. Piturca si Federatia condusa de Razvan Burleanu au reziliat contractul de comun acord. Potrivit Gsp, cei trei favoriti pentru a prelua selectionata ar fi Cosmin Contra, Dan Petrescu si Cosmin Olaroiu. Ora 21:30: Fostul selectioner al nationalei Romaniei, Victor Piturca, a ajuns la o intelegere cu oficialii clubului Al Ittihad si a semnat un contract pe doua sezoane cu gruparea din Arabia Saudita, a anuntat, joi, formatia araba pe pagina oficiala de Facebook.

Firma de paza BGS, amendata pentru incidentele de pe Arena Nationala, a reziliat contractul cu FRF

Firma de paza BGS, care trebuia sa asigure ordinea in timpul meciului Romania-Ungaria, disputat sambata, pe Arena Nationala a reziliat contractul cu Federatia Romana de Fotbal, ca urmare a incidentelor.

Presedintele clubului Al Ittihad: Suntem siguri ca Victor Piturca va veni la noi

Ibrahim Mansour Al Balawi, presedintele celor de la Al Ittihad, a vorbit cu Digisport despre stadiul negocierilor cu Victor Piturca. Si-a luat angajamentul n. r. Piturca) ca isi va plati singur clauza. Suntem siguri ca se va rezolva, a precizat oficialul gruparii din Arabia Saudita.

Mircea Sandu despre plecarea lui Piturca: Cu cine a reziliat contractul? Din cate stiu eu, actualul presedinte al FRF este plecat in Muntenegru

Mircea Sandu, fostul presedinte al FRF, a declarat joi seara ca plecarea lui Victor Piturca este o manevra proasta. Fostul Nas se intreaba cum a reziliat FRF contractul, daca presedintele Razvan Burleanu este plecat din tara.

Victor Piturca nu mai este selectionerul Romaniei

Selectionerul nationalei Romaniei, Victor Piturca, si Federatia Romana de Fotbal au reziliat contractul de comun acord, a anuntat site-ul oficial al FRF.

FOTO. Victor Piturca NU MAI ESTE antrenorul echipei nationale. A semnat pe doi ani cu Al Ittihad

Victor Piturca NU MAI ESTE antrenorul echipei nationale. El a reziliat contractul cu Federatia Romana de Fotbal.

Firma care a asigurat paza la meciul Romania - Ungaria si-a reziliat contractul cu FRF

Firma de paza de la meciul Romania - Ungaria, incheiat cu scorul de 1-1, si-a reziliat, unilateral, contractul pe care il avea cu Federatia Romana de Fotbal FRF). Reprezentantii BGS anunta ca toti agentii de securitate care au facut exces de zel vor fi sanctionati.

BGS a reziliat contractul cu FRF. Artificii in lenjeria intima, legea interzice perchezitia corporala amanuntita

Compania privata de paza BGS a anuntat duminica seara ca reziliaza unilateral contractul cu Federatia Romana de Fotbal. BGS afirma ca agentii care au facut exces de zel vor fi sanctionati, insa ca exista huligani care incalca legea repetat. Ce de la BGS spun ca petardele au fost introduse pe stadion in lenjeria intima, iar ei nu pot conform legii sa faca perchezitiile cum trebuie ca sa stopeze acest fenomen. Ceea ce se poate reprosa cu adevarat celor de la BGS a fost insa ca i-au calcat in picioare doar pe huliganii romani si nu s-au atins de nici un fir de par al celor maghiari, care de fapt incepusera incidentele.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2291 seconds )