Libnet.ro
UNICEF

19:45

FOTO Victor Ponta a plecat acasa cu o bucata de gazon de pe stadionul Ion Oblemenco

Adevărul Adevărul,
FOTO Victor Ponta a plecat acasa cu o bucata de gazon de pe stadionul Ion Oblemenco

Contractul de proiectare si executie a noului complex sportiv din Craiova a fost semant in prezenta lui Victor Ponta, dar si a lui Liviu Dragnea. Primarul orasului le-a facut cadou celor doi cate o bucata din gazonul stadionului Ion Oblemenco. continuă pe Adevărul

Victor Ponta si Liviu Dragnea au primit bucati de gazon de pe Oblemenco la semnarea contractului de 50 mil. euro pentru noul stadion

Premierul Victor Ponta si ministrul demisionar al Dezvoltarii Regionale, Liviu Dragnea, prezenti sambata pe Stadionul Ion Oblemenco, la semnarea contractului pentru realizarea unui nou complex sportiv la Craiova, au primit de la primarul Lia Olguta Vasilescu cate o bucata de gazon de pe arena care a facut istorie in fotbalul romanesc si care de aproape o saptamana se afla in proces de demolare, informeaza Agerpres.

Victor Ponta: Avem un mare interes pentru infrastructura sportiva. Orice tara care investeste in sport, in sanatate, in educatie, se dezvolta (VIDEO)

Premierul Victor Ponta s-a aflat sambata la Targu Jiu unde s-a semnat contractul de proiectare-executie a lucrarilor de reabilitare si extindere a capacitatii pentru Stadionul Municipal Tudor Vladimirescu.

Alina Gorghiu: Victor Ponta continua spectacolul de jelire nationala a lui Dragnea

Alina Gorghiu a dat pe contul personal de Facebook o replica acuzatiilor lui Victor Ponta. Observ ca Victor Ponta continua spectacolul ipocrit de jelire nationala a domnului Liviu Dragnea. Am sa-i transmit.

Victor Ponta va fi prezent la semnarea contractui pentru noul stadion. Complexul sportiv va fi asemanator celui pe care joaca VfB Stuttgart

Lia Olguta Vasilescu, primarul Craiova, a declarat ca astazi se va semna acontractul pentru noul stadion. La eveniment va participa si Victor Ponta.

Victor Ponta va fi prezent la semnarea contractului pentru noul stadion din Craiova. Complexul sportiv, asemanator celui pe care joaca VfB Stuttgart

Lia Olguta Vasilescu, primarul Craiova, a declarat ca astazi se va semna acontractul pentru noul stadion. La eveniment va participa si Victor Ponta.

De ce pierde Klaus Iohannis in fata lui Victor Ponta

Klaus Iohannis s-a obisnuit sa piarda razboaiele publice cu Victor Ponta. A castigat alegerile, dar asta nu il ajuta sa faca fata capcanelor intinse de Primul Ministru. E in continuare lipsit de reflexe, greoi, aproape indiferent pana la momentul cand sacait de situatie raspunde nervos si fara mare efect. in mod surprinzator, Klaus Iohannis continua sa fie prins pe picior gresit cu subiecte pe care ar trebui sa le controleze.

Victor Ponta: Guvernul intentioneaza sa interzica temporar exportul de masa lemnoasa neprelucrata/ L-am informat si pe presedintele Iohannis de aceasta intentie

Premierul Victor Ponta a declarat miercuri seara, la B1 TV, ca l-a informat pe presedintele Klaus Iohannis despre intentia Guvernului de a interzice temporar exportul de masa lemnoasa neprelucrata printr-o ordonanta de urgenta. UPDATE Ponta: Mai multi liberali, care se dau zilele astea drept mari luptatori impotriva taierii padurilor, s-au intalnit zilele astea cu reprezentantii Holzindustrie si ca sunt mai mult lobbysti.

Victor Ponta, despre propunerea de a fi inchise hipermarket-urile in weekend: Eu cred ca e bine sa le lasam deschise, ca oamenii sa lase bani (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a multumit in cadrul sedintei de Guvern de miercuri ministrului Agriculturii si celorlaltor institutii care au vorbit cu retailerii. Ponta a anuntat ca se vor afisa preturile cu.

Alina Gorghiu: Victor Ponta continua spectacolul ipocrit de jelire nationala a lui Liviu Dragnea

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a scris, sambata, pe Facebook, ca Victor Ponta continua spectacolul ipocrit de jelire nationala a lui Liviu Dragnea.

Alina Gorghiu ii raspunde lui Victor Ponta: In 2012, eu si PNL credeam sincer ca Presedintele de atunci era toxic pentru Romania. Din pacate, stateam alaturi de un om la fel de perfid ca Traian Basescu

Observ ca Victor Ponta continua spectacolul ipocrit de jelire nationala a domnului Liviu Dragnea, acuza co-presedintele PNL, Alina Gorgiu pe Facebook, intr-un mesaj in care ii raspunde premierului care ii amintise vineri, tot pe Facebook, ca fusesera alaturi la referendumul din 2012.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )