Libnet.ro
UNICEF

06:15

Victor Ponta si Liviu Dragnea au primit bucati de gazon de pe Oblemenco la semnarea contractului de 50 mil. euro pentru noul stadion

Hotnews Hotnews,
 Victor Ponta si Liviu Dragnea au primit bucati de gazon de pe Oblemenco la semnarea contractului de 50 mil. euro pentru noul stadion

Premierul Victor Ponta si ministrul demisionar al Dezvoltarii Regionale, Liviu Dragnea, prezenti sambata pe Stadionul Ion Oblemenco, la semnarea contractului pentru realizarea unui nou complex sportiv la Craiova, au primit de la primarul Lia Olguta Vasilescu cate o bucata de gazon de pe arena care a facut istorie in fotbalul romanesc si care de aproape o saptamana se afla in proces de demolare, informeaza Agerpres. continuă pe Hotnews

Premierul Victor Ponta: Liviu Dragnea a avut ghinionul de a fi singurul in dosar (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat vineri, la sediul PSD, dupa decizia data de inalta Curte de Casatie si Justitie in cazul lui Liviu Dragnea, ca acesta a avut ghinionul de a fi singurul in acest dosar,.

FOTO Victor Ponta a plecat acasa cu o bucata de gazon de pe stadionul Ion Oblemenco

Contractul de proiectare si executie a noului complex sportiv din Craiova a fost semant in prezenta lui Victor Ponta, dar si a lui Liviu Dragnea. Primarul orasului le-a facut cadou celor doi cate o bucata din gazonul stadionului Ion Oblemenco.

Liviu Dragnea, despre sentinta iCCJ in dosarul Referendumului: Cred ca se da o lovitura crunta democratiei (VIDEO)

Liviu Dragnea a declarat ca mi-am anuntat demisia din cele doua functii. Eu si Victor Ponta vom hotari in ce mod as putea ajuta partidul in viitor. Am primit mesaje de la colegi pentru care le.

Alina Gorghiu: Victor Ponta continua spectacolul ipocrit de jelire nationala a lui Liviu Dragnea

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a scris, sambata, pe Facebook, ca Victor Ponta continua spectacolul ipocrit de jelire nationala a lui Liviu Dragnea.

Victor Ponta: Liderii PNL care ii cer demisia lui Liviu Dragnea au facut campanie cot la cot cu PSD la referendumul din 2012. Sa va fie rusine!

Liderul PSD Victor Ponta a amintit, vineri, ca liderii PNL care ii cer demisia lui Liviu Dragnea au facut campanie cot la cot cu social-democratii la referendumul de suspendare a lui Traian Basescu din.

Alina Gorghiu: Victor Ponta continua spectacolul de jelire nationala a lui Dragnea

Alina Gorghiu a dat pe contul personal de Facebook o replica acuzatiilor lui Victor Ponta. Observ ca Victor Ponta continua spectacolul ipocrit de jelire nationala a domnului Liviu Dragnea. Am sa-i transmit.

ORA 12:00 - Prima reactie a lui Victor Ponta dupa condamnarea lui Liviu Dragnea

Premierul Victor Ponta a anuntat ca la ora 12:00 va sustine o declaratie de presa la sediul Partidului Social Democrat.

Liviu Dragnea a demisionat din functia de ministru, dupa sentinta in dosarul Referendumului: Ma consider nevinovat / Un precedent periculos pentru democratie

Ministrul Dezvoltarii, Liviu Dragnea, a anuntat vineri, intr-o conferinta de presa sustinuta la sediul PSD, alaturi de premierul Victor Ponta, dupa ce a fost condamnat in prima instanta la un an de inchisoare cu suspendare, ca se considera nevinovat dar si-a dat demisia din Guvernul condus de Victor Ponta. In opinia sa, decizia justitiei reprezinta un precedent periculos care poate afecta democratia. Victor Ponta s-a aratat si el nemultumit de decizia justitiei, intrebandu-se cum se mai poate face campanie fara sa indemni oamenii sa iasa la vot.

Liviu Dragnea, condamnat la un an de inchisoare cu suspendare in dosarul Referendumului: Decizia nu este definitiva. Dragnea, la discutii cu Ponta dupa condamnare

40 Dupa decizia din dosarul referendumului, ministrul Dezvoltarii Regionale, Liviu Dragnea, a ajuns vineri dimineata la Palatul Victoria, unde se afla si premierul Victor Ponta, informeaza B1 TV: Chiar.

Victor Ponta, despre reactia liberalilor dupa condamnarea lui Dragnea: Am vazut nemernicia liderilor PNL, care ieri dadeau comunicate. Nu au fost cu noi pe scena?

Aflat intr-o vizita la Targu Mures, Victor Ponta i-a luat din nou apararea lui Liviu Dragnea si si-a manifestat nemultumirea fata de atitudinea vechilor liberali, care au luat si ei parte la actiunea din 2012.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2463 seconds )