Libnet.ro
UNICEF

01:05

FOTO VIDEO Alegeri in Germania: 61,5 milioane de cetateni, asteptati la urne. Angela Merkel conduce, in continuare, in sondaje

România Liberă România Liberă,
FOTO VIDEO Alegeri in Germania: 61,5 milioane de cetateni, asteptati la urne. Angela Merkel conduce, in continuare, in sondaje

Germania organizeaza duminica alegeri parlamentare, aproximativ 61,5 milioane de cetateni fiind asteptati la urne. continuă pe România Liberă

Alegeri in Germania: 61,5 milioane de cetateni, asteptati la urne. Pe cine dau sondajele castigator

Germania organizeaza duminica alegeri parlamentare, aproximativ 61,5 milioane de cetateni fiind asteptati la urne.

Alegeri parlamentare in Germania: 61,5 milioane de alegatori, asteptati duminica la urne. Angela Merkel, favorita pentru cel de-al patrulea mandat de cancelar

61,5 milioane de germani sunt asteptati duminica la urne pentru a alege membrii noului Parlament, al caror numar minim a fost fixat la 598, scrie AFP. Sectiile de votare s-au deschis deja si urmeaza sa se inchida la ora locala 18:00 19:00 - ora Romaniei), dupa care vor fi anuntate primele exit-poll-uri. Germania este o democratie parlamentara unde cancelarul este ales de deputatii din Bundestag, camera inferioara a Parlamentului, provenita din alegeri. Angela Merkel 63 de ani) aflata de 12 ani la putere, este marea favorita pentru a obtine cel de-al patrulea mandat de cancelar.

ALEGERI GERMANIA. Partidul Angelei Merkel castiga scrutinul

Conservatorii cancelarului Angela Merkel au castigat alegerile legislative desfasurate duminica in Germania, obtinand conform sondajelor efectuate la iesirea de la urne.

ALEGERI GERMANIA. Cum se voteaza

ALEGERI GERMANIA Alegerile parlamentare de duminica in Germania se desfasoara in conformitate cu un sistem complex de votare care combina votul direct uninominal intr-un singur tur de scrutin cu.

ALEGERI GERMANIA. Angela Merkel, favorita la al patrulea mandat de cancelar

Birourile de votare s-au deschis duminica dimineata in cadrul alegerilor legislative din Germania, la capatul carora Angela Merkel ar putea obtine cel de-al patrulea mandat de cancelar,.

ALEGERI GERMANIA. Care sunt principalii candidati si care sunt aliantele posibile

ALEGERI GERMANIA Alegatorii germani se prezinta duminica la sectiile de votare pentru a-si desemna reprezentantii in parlamentul federal, favorit in acest scrutin fiind blocul conservator format din.

FOTO VIDEO Primele rezultate ale exit-poll-ului din Germania. Partidul Angelei Merkel se plaseaza pe locul intai. Extrema dreapta intra in Parlament

S-au inchis urnele in Germania. Rezultatele primului exit poll publicat arata: CDU-CSU, partidul sustinator al Angelei Merkel - 35%, SPD - 21%, iar AfD a obtinut doar 14% din voturile germanilor.

Alegeri Germania. Cine este Alice Weidel, noul cap de afis al populistilor germani

Angela Merkel se pregateste sa castige al patrulea mandat de cancelar, dar va avea parte de o opozitie si mai dura in viitorul legislativ. Principala sa contestatara se prefigureaza a fi Alice Weidel, capul de afis al Alternativei pentru Germania AfD), un partid promovat de mass-media pro-Kremlin care a reusit in instanta sa scape de eticheta de radical de dreapta.

Alegeri Germania. Angela Merkel si alti politicieni germani au primit scrisori de amenintare ce contineau o pudra alba

Cinci personalitati politice au primit joi scrisori de amenintare ce contineau o pudra alba, prezentata ca fiind antrax si lame de ras, a anuntat politia berlineza cu trei zile inaintea alegerilor legislative din Germania. Una a fost expediata si la locuinta cancelarului Angela Merkel, relateaza AFP.

FOTO VIDEO Cum arata cel mai mare centru de gestionare a deseurilor din Transilvania, care a costat 24 de milioane de euro

Consiliul Judetean Alba a finalizat, oficial, constructia celui mai mare centru de management al deseurilor din Transilvania si unul dintre primele cinci din Romania. Investitia in valoare de 24 de milioane de euro a fost derulata in comuna Galda de Jos si va fi punctul central al viitorului sistem judetean de mangement al deseurilor.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )