Libnet.ro
UNICEF

12:01

FOTO/VIDEO Cea mai lunga noapte la Spitalul Universitar

Hotnews Hotnews,
 FOTO/VIDEO Cea mai lunga noapte la Spitalul Universitar

Flacarile care au cuprins, vineri seara, Clubul Colectiv din Capitala s-au soldat cu moartea a 27 de oameni, pana la aceasta ora, cei mai multi dintre ei fiind tineri, care participau la concertul trupei autohtone de metal Goodbye to Gravity. Insa, cateva scantei ratacite au fost de ajuns pentru a aprinde grinzile invelite in spuma poliuretanica, folosita pentru izolarea fonica a clubului din fosta fabrica Pionerul. Apoi, iadul s-a dezlantuit in clubul supraaglomerat. Bilantul celei mai mari tragedi din Bucuresti: 27 de morti si 160 de raniti. Hotnews prezinta in continuare marturii de la Spitalul Universitar din Bucuresti. continuă pe Hotnews

Flotila pierduta a lui Adolf Hitler in Marea Neagra, intrata in Cartea Recordurilor pentru cea mai lunga calatorie pe uscat a unor submarine

Cea mai lunga calatorie pe uscat a unui submarin, consemnata in Cartea Recordurilor, este legata de Marea Neagra. Guinness World Records descrie cum s-a petrecut voiajul nascocit de nemti in cel de-Al Doilea Razboi Mondial.

VIDEO Cea mai inspirata reclama pe un stadion de fotbal

Folosindu-se de opt stewardese, compania aviatica Emirates a pus in scena un set de instructiuni pentru fanii Benficai Lisabona.

Tragedia din clubul Colectiv Marturii ale unui medic din cea mai grea garda: Imaginile nu pot surprinde iuresul, emotia si determinarea simtite in lupta noastra cu chinurile victimelor/ Carnagiu, vazut si relatat de o asistenta medicala: Le curgea carnea

Un medic de garda de la Spitalul Universitar de Urgenta scrie ca tinerii raniti in incendiul din clubul Colectiv ajunsi vineri noapte la unitatea medicala aveau rani grave si spune ca respira inca fumul adus odata cu ei. Nicio pedeapsa nu-i poate intoarce pe cei care au plecat. Dar avem nevoie de adevar, afirma medicul. De asemenea, asistenta Violeta Maria Naca, care a fost de serviciu vineri seara pe ambulanta, povesteste despre victimele de la Colectiv ca plangeau, urlau, o implorau sa le ia, curgea carnea de pe ele. Un pompier i-a pus in brate o fata de 18 ani: Salveaz-o! Doamne, cat de tanara e!.

Sase dintre cei 24 de pacienti internati la Spitalul Universitar, in stare foarte grava

Sase dintre cei 24 de pacienti internati la Spitalul Universitar din Bucuresti sunt in stare foarte grava, a declarat managerul unitatii medicale, Catalin Carstoiu, care a precizat ca o singura persoana are o evolutie buna si a fost detubata, insa a.

Care este cea mai performanta organizatie de cercetare din Romania

Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica si Inginerie Nucleara Horia Hulubei a fost premiat in cadrul primei editii Scopus Awards Romania ca fiind cea mai performanta organizatie de cercetare din Romania.

Cum sa pregatesti cea mai buna varza murata

Nu trebuie sa fii o gospodina cu experienta pentru a pune varza la murat. Iar daca urmezi sfaturile regretatului Radu Anton Roman regasite in cartea Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti) vei obtine cea mai buna varza murata. Iata cum:.

Cine ocupa primul loc in topul mondial al tarilor cu cea mai mare productie de vin: pe ce loc s-a clasat Romania

Franta nu mai ocupa primul lor in topul tarilor care produc cea mai mare cantitate de vin, iar Romania figureaza si ea pe lista, potrivit unui raport al Organizatiei Internationale a Viei si Vinului.

MI 5: Islamistii sunt cea mai mare AMENINTARE la adresa Marii Britanii, din ultimii 30 de ani

Seful serviciului de securitate interna MI5) de la Londra, Andrew Parker, considera ca militantii islamisti reprezinta cea mai mare amenintare pentru Marea Britanie.

UniCredit Bank, desemnata cea mai buna banca de Cash Management in 2015

UniCredit Bank a fost desemnata Cea mai buna banca de Cash Management din Romania, in cadrul sondajului Euromoney 2015 pentru Cash Management, la care au participat clienti ai tuturor bancilor din tara, informeaza un comunicat de presa remis astazi redactiei.

In pofida eliminarii de la Turneul Campioanelor, Simona Halep va incheia anul pe locul 2 WTA - Cea mai buna clasare din cariera

Simona Halep va incheia anul 2015 pe locul 2 in ierarhia WTA, aceasta fiind cea mai buna clasare la final de an din cariera. Cu toate ca a fost eliminata de la Turneul Campioanelor din faza grupelor, Simona nu va mai putea fi depasita de Garbine Muguruza locul 3 in lume).

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2278 seconds )