Libnet.ro
UNICEF

12:00

Care este cea mai performanta organizatie de cercetare din Romania

România Liberă România Liberă,
Care este cea mai performanta organizatie de cercetare din Romania

Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica si Inginerie Nucleara Horia Hulubei a fost premiat in cadrul primei editii Scopus Awards Romania ca fiind cea mai performanta organizatie de cercetare din Romania. continuă pe România Liberă

Institutul de Fizica Nucleara de la Magurele, cea mai performanta organizatie de cercetare din Romania

Datorita cresterii performantelor in domeniul cercetarii din Romania in ultimii zece ani, au fost organizate si local Premiile Scopus. Astfel, in premiera, Institutul National de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica si Inginerie Nucleara Horia Hulubei si Journal of Gastrointestinal and Liver Diseases au fost premiate si desemnate cele mai performante organizatii.

Temperaturile scad rapid. Care este prognoza meteo pentru prima saptamana din noiembrie

Meteorologii au anuntat ca de vineri temperaturile vor incepe sa scada in cea mai mare parte a tarii. Valorile maxime vor fi mai mici decat mediile climatologice in sud si in est, in timp ce in restul teritoriului ele se vor mentine apropaiate de normalul perioadei, chiar usor mai ridicate in nord-vest, informeaza Administratia Nationala de Meteorologie ANM).

Cine ocupa primul loc in topul mondial al tarilor cu cea mai mare productie de vin: pe ce loc s-a clasat Romania

Franta nu mai ocupa primul lor in topul tarilor care produc cea mai mare cantitate de vin, iar Romania figureaza si ea pe lista, potrivit unui raport al Organizatiei Internationale a Viei si Vinului.

Cea mai slaba productie de zahar din ultimii 40 ani duce la cresterea importurilor in UE

Uniunea Europeana se pregateste pentru cea mai slaba productie de zahar din ultimele patru decenii, ceea ce duce la cresterea preturilor si a importurilor in regiune, informeaza Bloomberg.

Flotila pierduta a lui Adolf Hitler in Marea Neagra, intrata in Cartea Recordurilor pentru cea mai lunga calatorie pe uscat a unor submarine

Cea mai lunga calatorie pe uscat a unui submarin, consemnata in Cartea Recordurilor, este legata de Marea Neagra. Guinness World Records descrie cum s-a petrecut voiajul nascocit de nemti in cel de-Al Doilea Razboi Mondial.

Al doilea Razboi Rece a inceput. Care este cea mai mare teama a americanilor

Oficialii americani se tem ca prezenta submarinelor si a navelor de spionaj rusesti, aflate in ultimul timp tot mai aproape de cablurile de internet subacvatice, cu ajutorul carora se realizeaza cea mai mare parte.

Utile: Oamenii de stiinta au descoperit o metoda de a combate leucemia; Cum sa scapi de orice durere fara medicamente. Metoda care face minuni e la indemana oricui; Care este ora exacta la care ar trebui sa te culci

Cea mai eficienta metoda sa iti sculptezi corpul. Slabesti doar in zonele in care vrei. Visul oricaruia dintre noi de a avea un corp perfect. Cum iti detoxifici ganglionii. Sistemul limfatic este esential pentru repararea tesuturilor si controlarea inflamatiei in organe. Cand nu.

UniCredit Bank, desemnata cea mai buna banca de Cash Management in 2015

UniCredit Bank a fost desemnata Cea mai buna banca de Cash Management din Romania, in cadrul sondajului Euromoney 2015 pentru Cash Management, la care au participat clienti ai tuturor bancilor din tara, informeaza un comunicat de presa remis astazi redactiei.

Cum sa pregatesti cea mai buna varza murata

Nu trebuie sa fii o gospodina cu experienta pentru a pune varza la murat. Iar daca urmezi sfaturile regretatului Radu Anton Roman regasite in cartea Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti) vei obtine cea mai buna varza murata. Iata cum:.

MI 5: Islamistii sunt cea mai mare AMENINTARE la adresa Marii Britanii, din ultimii 30 de ani

Seful serviciului de securitate interna MI5) de la Londra, Andrew Parker, considera ca militantii islamisti reprezinta cea mai mare amenintare pentru Marea Britanie.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )