Libnet.ro
UNICEF

06:15

FOTO VIDEO Cel mai mare pelerinaj ortodox din Ardeal si cel mai friguros: pelerinii au venit cu folii de plastic, paturi, saltele si corturi la Manastirea Nicula

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Cel mai mare pelerinaj ortodox din Ardeal si cel mai friguros: pelerinii au venit cu folii de plastic, paturi, saltele si corturi la Manastirea Nicula

Curtea si dealul Manastirii Nicula din judetul Cluj erau aproape pline, sambata, de sute de oameni veniti cu corturi, paturi si folii de plastic. Multi din judete invecinate, Bistrita-Nasaud, Satu Mare, Salaj. Oamenii zic ca vin an de an pentru ca simt o chemare. continuă pe Adevărul

FOTO VIDEO Cel mai mare si friguros pelerinaj ortodox din Ardeal: pelerinii au venit cu folii de plastic, paturi, saltele si corturi la Manastirea Nicula

Curtea si dealul Manastirii Nicula din judetul Cluj erau aproape pline, sambata, de sute de oameni veniti cu corturi, paturi si folii de plastic. Multi din judete invecinate, Bistrita-Nasaud, Satu Mare, Salaj. Oamenii zic ca vin an de an pentru ca simt o chemare.

Romania a avut cea mai mare crestere economica din UE

Cu o crestere a PIB de 1,5% in trimestrul doi din 2016 comparativ cu precedentele trei luni, Romania a inregistrat cel mai mare avans economic dintre cele 28 de state membre ale Uniunii Europene, conform unei estimari publicate vineri de Oficiul European pentru Statistica Eurostat).

Eurostat: Romania a avut cea mai mare crestere economica din UE in trimestrul doi al anului

Cu o crestere a PIB de 1,5% in trimestrul doi din 2016 comparativ cu precedentele trei luni, Romania a inregistrat cel mai mare avans economic dintre cele 28 de state membre ale Uniunii Europene,.

Vesti bune din economie. Romania, cea mai mare crestere economica din UE in trimestrul doi din 2016

Cu o crestere a PIB de 1,5% in trimestrul doi din 2016 comparativ cu precedentele trei luni, Romania a inregistrat cel mai mare avans economic dintre cele 28 de state membre ale Uniunii Europene,.

Romania a inregistrat cea mai mare crestere economica din UE, in al doilea trimestru

Economia Romaniei a inregistrat, in trimestrul doi al anului, cel mai rapid ritm de crestere din 2008. Avansul este sustinut de cresterea consumului, pe fondul reducerilor de taxe si al majorarii salariilor.

REVISTA PRESEI. Firma care ofera cel mai bun Internet mobil din Romania

Ziarul Click ne anunta, vineri, ce firma ofera celmai bun Internet mobil din Romania. Datele provin de la Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii ANCOM).

Stefan Banica Junior, dezvaluiri despre cel mai mare regret din viata lui

Stefan Banica Junior a vorbit cu sinceritate despre perioada copilariei si cand s-a nascut pasiunea pentru muzica, pentru scena si oamenii, carora le canta de zeci de ani. Fiul celebrului actor.

Cel mai de succes dublu feminin din ultima perioada, Martina Hingis/Sania Mirza, se destrama

Elvetianca Martina Hingis si indianca Sania Mirza, cele mai bune jucatoare de dublu din ultima perioada, au decis sa puna capat colaborarii lor dupa ce au suferit o cadere de forma, informeaza Reuters, citat de News. ro.

Brasov Cup 2016, cel mai mare festival de fotbal la poalele Tampei

Editia 2016 a celui mai important turneul de fotbal pentru copii si juniori din Romania,Brasov Cup, a debutat oficial astazi, cu o conferinta de presa la Primaria Brasov, la care au luat parte viceprimarul Mihai Costel, presedintele Comitetului de Organizare, Ciprian Jurubescu, dar si coordonatorul tehnic al Academiei de Fotbal Celta Vigo Brasov, Hector Martinez Quijeiro.

Bang Olufsen BeoVision 14 este cel mai scump TV 4K

Cei de la Bang Olufsen au fost din totdeauna sinonimi cu produse tech exclusiviste care arata foarte bine, dar noul BeoVision 14 combina aspectul estetic cu dotari de actualitate si specificatii de top. Daca nu ati auzit pana la aceasta ora de Bang Olufsen, compania daneza isi castiga existenta in cea mai mare [].

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2294 seconds )