Libnet.ro
UNICEF

07:31

FOTO VIDEO Cum a reusit un primar din judetul Vaslui sa scoata de sub troiene toate drumurile din comuna

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Cum a reusit un primar din judetul Vaslui sa scoata de sub troiene toate drumurile din comuna

In timp ce zeci de localitati din judetul Vaslui sunt izolate, drumurile fiind ingropate in zapada, un primar vasluian a reusit sa desfunde drumurile din toate satele comunei fara a primi vreun sprijin de la autoritatile judetene. continuă pe Adevărul

FOTO VIDEO Cum a reusit un primar din judetul Vaslui sa scoata de sub troiene toate drumurile din comuna: Cu autogrederul printre nameti

In timp ce zeci de localitati din judetul Vaslui sunt izolate, drumurile fiind ingropate in zapada, un primar vasluian a reusit sa desfunde drumurile din toate satele comunei fara a primi vreun sprijin de la autoritatile judetene.

FOTO VIDEO Un primar din Vaslui a deszapezit singur toate drumurile din comuna. A razbit dupa patru zile

In timp ce zeci de localitati din judetul Vaslui sunt izolate, drumurile fiind ingropate in zapada, un primar din judetul Vaslui a reusit sa desfunde drumurile din toate satele comunei fara a primi vreun sprijin de la autoritatile judetene.

Situatia drumurilor blocate din judetul Vaslui: zeci de localitati raman izolate de aproape de 48 de ore

Opt drumuri judetene din Vaslui raman inzapezite si astazi, utilajele de deszapezire nereusind sa faca fata viscolului si cantitatilor mari de zapade adunate de vant pe sosele din judetul Vaslui. Drumurile nationale spre Albita si spre Bacau, au fost deblocate, dar se circula controlat, cu utilaje de deszapezire in fata.

FOTO O tanara de 25 ani a murit in judetul Vaslui: ambulanta a ramas blocata in troiene

O tanara de 25 ani, din localitatea vasluiana Deleni a murit in aceasta dupa amiaza, in urma unui stop cardio respirator subit. Ambulanta nu a putut ajunge la solicitare din cauza drumurilor introienite, in conditiile in care judetul Vaslui beneficiaza de doua autosenilate.

O tanara de 25 ani a murit in judetul Vaslui: ambulanta a ramas blocata in troiene

O tanara de 25 ani, din localitatea vasluiana Deleni a murit in aceasta dupa amiaza, in urma unui stop cardio respirator subit. Ambulanta nu a putut ajunge la solicitare din cauza drumurilor introienite, desi judetul Vaslui beneficiaza de doua autosenilate.

Tragedie pe o sosea din judetul Neamt. Un adolescent si unchiul sau au murit

Tragedie pe o sosea din judetul Neamt. Un tanar de 18 ani, care abia isi luase permisul de conducere, si unchiul sau au murit dupa ce masina lor a derapat si a intrat in plin intr-un alt autoturism. Alti.

Infotrafic: Doua tronsoane ale unor drumuri nationale din Galati, Vaslui si Bacau raman inchise

30 Traficul rutier a fost reluat, miercuri dimineata, pe mai multe tronsoane de drumuri nationale din judetul Vaslui, informeaza Centrul Infotrafic. Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al.

VIDEO La inceputul anului 2012, jumatate din judetul Buzau a fost ingropat sub munti de zapada

Din cauza dispunerii geografice, la curbura Carpatilor, Buzaul este unul dintre judetele care resimt cel mai puternic iernile grele, mai ales in comunele din Baragan si campia Ramnicului. Aici, episodul de viscol si ninsoare abundenta din ianuarie si februarie 2012, cel mai dezastruos din ultimele decenii, a afectat peste 60. 000 de persoane, din 52 de comune.

FOTO VIDEO Plugusorul in comunism: urare de multumire lui Ceausescu, un parinte, erou intre eroi

O simpla rasfoire a revistelor pentru copii din anii regimului comunist Nicolae Ceausescu ne ajuta sa intelegem ca Plugusorul nu era pentru prosperitatea gospodariei in care se facea urarea, ci unul cu versuri schilodite in care se canta bunastarea gliei si se multumea marelui gradinar care ne creste cu mult har.

FOTO VIDEO Plugusorul in comunism: urare schilodita inchinata lui Ceausescu, un parinte, erou intre eroi

O simpla rasfoire a revistelor pentru copii din anii regimului comunist Nicolae Ceausescu ne ajuta sa intelegem ca Plugusorul nu era pentru prosperitatea gospodariei in care se facea urarea, ci unul cu versuri schilodite in care se canta bunastarea gliei si se multumea marelui gradinar care ne creste cu mult har.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )