Libnet.ro
UNICEF

01:05

Situatia drumurilor blocate din judetul Vaslui: zeci de localitati raman izolate de aproape de 48 de ore

Adevărul Adevărul,
Situatia drumurilor blocate din judetul Vaslui: zeci de localitati raman izolate de aproape de 48 de ore

Opt drumuri judetene din Vaslui raman inzapezite si astazi, utilajele de deszapezire nereusind sa faca fata viscolului si cantitatilor mari de zapade adunate de vant pe sosele din judetul Vaslui. Drumurile nationale spre Albita si spre Bacau, au fost deblocate, dar se circula controlat, cu utilaje de deszapezire in fata. continuă pe Adevărul

O tanara de 25 ani a murit in judetul Vaslui: ambulanta a ramas blocata in troiene

O tanara de 25 ani, din localitatea vasluiana Deleni a murit in aceasta dupa amiaza, in urma unui stop cardio respirator subit. Ambulanta nu a putut ajunge la solicitare din cauza drumurilor introienite, desi judetul Vaslui beneficiaza de doua autosenilate.

Situatia drumurilor inchise din cauza zapezii: 4 sosele au fost redeschise, dar 17 raman inchise

Drumurile nationale 25 Galati - Tecuci, DN 67C Novaci - Ranca, DN 2B Buzau - Braila si DN 21 Braila - Baraganul au fost redeschise. Totusi, 17 sosele din 9 judete raman in continuare inchise din cauza zapezii, potrivit Centrului Infotrafic din Politia.

Barbat impuscat la vanatoare de mistreti pe un domeniu din judetul Vaslui

Evenimentul a avut loc astazi, 27 decembrie, in jurul pranzului. Victima a fost transportata la Spitalul Judetena Vaslui in stare de constienta.

FOTO Cod portocaliu: Vasluiul, sub troiene. Autoritatile judetene nu stiu care este situatia drumurilor din judet

Desi judetul Vaslui se afla sub cod portaliu de ninsoare si viscol, de 12 ore ningand neincetat, autoritatile vasluiene nu au o situatie a drumurilor din judet. Singura certitudine pentru vasluienii care pleaca la drum este ca se poate circula, in conditii de iarna, pe drumurile nationale si pe drumul european.

FOTO O tanara de 25 ani a murit in judetul Vaslui: ambulanta a ramas blocata in troiene

O tanara de 25 ani, din localitatea vasluiana Deleni a murit in aceasta dupa amiaza, in urma unui stop cardio respirator subit. Ambulanta nu a putut ajunge la solicitare din cauza drumurilor introienite, in conditiile in care judetul Vaslui beneficiaza de doua autosenilate.

Toate porturile din judetul Constanta sunt inchise, iar traficului maritim si cel fluvial este paralizat

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca la aceasta ora, din pricina vantului puternic, toate porturile din judetul Constanta Midia, Mangalia, Constanta Sud, Constanta.

FOTO Cod portocaliu: Vasluiul, sub troiene. Zece drumuri judetene blocate, acces interzis tirurilor pe DE 581 si pe DN 2 F Vaslui - Bacau

Zece drumuri judetene sunt blocate in judetul Vaslui, din cauza caderilor masive de zapada si a viscolului. Pe sapte dintre drumurile inzapezite intervin utilajele de deszapezire.

Situatia drumurilor: Trei drumuri nationale, in Galati, Vaslui si Bacau, raman inchise din cauza zapezii/ Se circula cu vizibilitate redusa pe toate drumurile

Trei drumuri nationale, in judetele Galati, Vaslui si Bacau, raman inchise in urma ninsorii abundente si viscolului, in timp ce pe altele se mentin restrictii sau se circula cu dificultate din cauza conditiilor meteo, informeaza Mediafax. Potrivit comunicatului Infotrafic, raman inchise, in urma ninsorii abundente si a viscolului, urmatoarele tronsoane de drumuri nationale: DN24D Tulucesti - Varlezi jud. Galati), DN24A Husi - Murgeni jud. Vaslui) si DN11A Podu Turcului jud. Bacau) - Barlad jud. Vaslui). Circulatia a fost reluata, in conditii de iarna, pe DN23B Maicanesti - Ciorasti, in judetul Vrancea.

FOTO Codul rosu copleseste judetul Braila. Numeroase localitati fara curent electric, drumurile nationale inchise preventiv, cele judetene deja troienite

Judetul Braila incepe sa faca fata tot mai greu urgiei albe. Numarul localitatilor fara curent electric creste continuu, toate drumurile nationale sunt inchise preventiv, iar trei drumuri judetene au fost deja blocate de troiene. Autosenilata ISU isi croieste cu mare dificultate drum prin zapada catre satul Tataru, unde o gravida in travaliu asteapta sa fie transportata la Maternitatea din Braila.

SITUATIA DRUMURILOR: Autostrada A2 a fost redeschisa, 13 drumuri nationale sunt in continuare inchise

00- Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca circulatia rutiera a fost reluata, in conditii de iarna, pe toate tronsoanele autostrazii A2 Bucuresti -.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )