Libnet.ro
UNICEF

07:15

FOTO VIDEO Cutremur de 8,2 pe scara Richter in nordul Chile, soldat cu cel putin cinci morti

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Cutremur de 8,2 pe scara Richter in nordul Chile, soldat cu cel putin cinci morti

Cel putin cinci persoane au murit in urma cutremurului cu magnitudinea de 8,2 pe scara Richter, produs in largul coastei nordice a Chile. continuă pe Adevărul

Cutremur de 3,1 pe scara Richter in zona Vrancea

Un cutremur de 3,1 pe scara Richter s-a produs miercuri, la ora 10. 30, in zona seismica Vrancea, la o adancime de 132 de kilometri, potrivit Institutului National pentru Fizica Pamantului INFP).

Cutremur de 3,7 pe scara Richter, inregistrat in zona Vrancea

Un cutremur de 3,7 pe scara Richter s-a produs luni, la 18:48, in zona seismica Vrancea, epicentrul fiind in judetul Buzau. Seismul s-a produs la o adancime de 140 de kilometri, iar orasele cele mai apropiate de.

Cutremur de 3,7 grade pe scara Richter in zona Vrancea

Un cutremur cu magnitudinea de 3,7 grade pe scara Richter s-a produs luni, la ora 18. 48, in zona seismica Vrancea, in judetul Buzau, conform informatiilor publicate pe site-ul Institutului National pentru Fizica Pamantului INFP).

Cutremur de 8,2 pe scara Richter in Chile. Alerta de tsunami emisa pentru mai multe tari din America de Sud

O avertizare de tip tsunami a fost emisa pentru toata coasta pacifica a Americii de Sud, miercuri, dupa ce un cutremur cu magnitudinea de 8,2 pe scara Richter s-a produs in largul coastelor din nordul statului Chile, informeaza BBC.

FOTO VIDEO Allview P7 Xtreme - primul telefon sub brand romanesc cu o camera foto rotativa de 13 megapixeli

Allview surprinde din nou astazi si lanseaza telefonul P7 Xtreme, un device dual SIM cu ecran HD si camera foto rotativa de 13 megapixeli. De asemenea, procesorul este unul cu opt nuclee la 1,7 Ghz.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2008 seconds )