Libnet.ro
UNICEF

11:00

FOTO VIDEO Delta Dunarii fierbe in asteptarea printului Charles, desi vizita nu este confirmata

Adevărul Adevărul,
FOTO VIDEO Delta Dunarii fierbe in asteptarea printului Charles, desi vizita nu este confirmata

Daca va veni in Delta, mostenitorul coroanei britanice va fi tratat regeste. De cand i-a fost lansata invitatia, oamenii Deltei fac planuri pentru programul vestitului oaspete. continuă pe Adevărul

FOTO VIDEO Delta Dunarii fierbe in asteptarea printului Charles

Daca va veni in Delta, mostenitorul coroanei britanice va fi tratat regeste. De cand i-a fost lansata invitatia, oamenii Deltei fac planuri pentru programul vestitului oaspete.

FOTO VIDEO Biserica fortificata din Viscri, bijuteria secolelor trecute

Toata lumea stie ca satul Viscri din Brasov este numit si satul printului Charles, deoarece acesta detine aici o casa cumparata inca din 1996. Majotitatea turistilor vin la Viscri pentru a o vedea, dar ajung sa descopere ca satul ascunde o alta bijuterie, o biserica fortificata din secolul al XIII-lea.

Ce aduce nou editia din acest an a Raliului Delta Dunarii

In acest an, startul Raliului Delta Dunarii va fi luat pe 29 mai, din Piata Civica. Traseul va avea o lungime de 158 de kilometri si se vor adauga doua probe noi.

Statie SMURD in Delta Dunarii.

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta din Ministerul Afacerilor Interne, dr. Raed Arafat, a declarat sambata, la Targu Mures, ca Fundatia pentru SMURD va implementa in acest an un proiect in Delta Dunarii, in valoare de circa 400. 000 de euro, bani proveniti din donatiile populatiei de 2% din impozitul pe venit. In acest an, pot sa spun ca proiectul major este dotarea Deltei Dunarii si avem deja acordul domnului viceprim-ministru Oprea, ministrul de Interne, pentru a deschide o .

FOTO VIDEO Allview P7 Xtreme - primul telefon sub brand romanesc cu o camera foto rotativa de 13 megapixeli

Allview surprinde din nou astazi si lanseaza telefonul P7 Xtreme, un device dual SIM cu ecran HD si camera foto rotativa de 13 megapixeli. De asemenea, procesorul este unul cu opt nuclee la 1,7 Ghz.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )