Libnet.ro
UNICEF

13:30

Ce aduce nou editia din acest an a Raliului Delta Dunarii

Adevărul Adevărul,
Ce aduce nou editia din acest an a Raliului Delta Dunarii

In acest an, startul Raliului Delta Dunarii va fi luat pe 29 mai, din Piata Civica. Traseul va avea o lungime de 158 de kilometri si se vor adauga doua probe noi. continuă pe Adevărul

Statie SMURD in Delta Dunarii.

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta din Ministerul Afacerilor Interne, dr. Raed Arafat, a declarat sambata, la Targu Mures, ca Fundatia pentru SMURD va implementa in acest an un proiect in Delta Dunarii, in valoare de circa 400. 000 de euro, bani proveniti din donatiile populatiei de 2% din impozitul pe venit. In acest an, pot sa spun ca proiectul major este dotarea Deltei Dunarii si avem deja acordul domnului viceprim-ministru Oprea, ministrul de Interne, pentru a deschide o .

Statie de pompieri dotata cu o barca si Hoovercraft de interventie, in Delta Dunarii

Secretarul de stat in MAI Raed Arafat afirma ca in Delta Dunarii va fi deschisa, in aceasta vara, o statie de pompieri dotata cu o barca, dar si cu un Hoovercraft de interventie pe partea de SMURD,.

Victor Ponta crede ca Udrea va candida la alegerile pentru Presedintie din acest an

Elena Udrea va candida la alegerile prezidentiale din acest an, din postura de candidat al regimului Basescu, a declarat, duminica seara, presedintele PSD Victor Ponta. Eu cred ca Elena Udrea va candida, a.

Ponta: Udrea va candida la alegerile prezidentiale din acest an.

Liderul PSD, Victor Ponta a declarat ca Elena Udrea va candida la alegerile prezidentiale din acest an, din postura de candidat al regimului Basescu, relateaza Mediafax. Eu cred ca Elena Udrea va candida, a spus Ponta la Romania TV. El a adaugat ca, in ceea ce il priveste, nu s-a decis daca va candida la Presedintie, fara sa excluda aceasta varianta, dar precizand ca spera sa existe o alta solutie decat candidatura sa. Ponta a sustinut ca lui nu ii este teama sa candideze impotriva .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1988 seconds )