Libnet.ro
UNICEF

19:00

FOTO + VIDEO. Donald Trump, in vizita la Vatican. Presedintele SUA se VA intalni cu papa Francisc

România Liberă România Liberă,
FOTO + VIDEO. Donald Trump, in vizita la Vatican. Presedintele SUA se VA intalni cu papa Francisc

Presedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump a ajuns la Roma, intr-o prima etapa a turneului sau european. continuă pe România Liberă

VIDEO. Donald Trump, in vizita la Vatican. Presedintele SUA se VA intalni cu papa Francisc

Presedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump a ajuns la Roma, intr-o prima etapa a turneului sau european.

intalnire asteptata cu mare interes pe plan mondial: Papa Francisc il primeste pe Donald Trump la Vatican (VIDEO)

Donald Trump a sosit miercuri dimineata la Roma unde va fi primit de catre Papa Francisc la Vatican intr-o intalnire asteptata cu sufletul la gura la nivel mondial pentru a vedea mesajul pe care.

VIDEO Donald Trump devine primul presedinte american in exercitiu care merge la Zidul Plangerii, in Ierusalim

Donald Trump s-a recules luni dupa-amiaza in fata Zidului Plangerii, in Ierusalim, devenind astfel primul presedinte american in exercitiu care viziteaza acest loc simbolic al iudaismului, scrie AFP.

Bataie pe un selfie cu presedintele american Donald Trump in Israel: Un deputat a cerut neaparat sa faca o poza spre jena premierului Netanyahu care a incercat sa il opreasca (FOTO, VIDEO)

Presedintele american Donald Trump a inceput luni o vizita oficiala in Israel cu ocazia primului turneu extern pe care il desfasoara de la inaugurarea in functie. Un moment care a.

Donald Trump s-a recules la Zidul Plangerii: Este primul presedinte american in exercitiu care ajunge in cel mai sacru loc al iudaismului (FOTO)

Presedintele american Donald Trump, aflat in vizita oficiala in Israel, s-a recules luni la Zidul Plangerii din Ierusalim. Astfel, Trump a devenit primul sef de stat american in.

Donald Trump: Sunt mai hotarat ca niciodata sa caut pacea in lume

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a declarat, dupa intalnirea de la Vatican cu Papa Francisc de miercuri, ca este mai hotarat ca niciodata sa caute pacea in lume,.

Papa Francisc l-a impresionat pe Donald Trump: Este cu adevarat bun

Presedintele american Donald Trump a fost extrem de generos in complimente la adresa Papei Francisc dupa intalnirea avuta miercuri cu acesta, la Vatican, relateaza DPA. El este.

Batranetea isi spune cuvantul: Donald Trump, epuizat dupa a doua vizita din cadrul turneului sau international (FOTO)

Turneul international al presedintelui american Donald Trump nu este unul acesta. Oboseala s-a instalat deja chiar inainte ca seful de stat sa dea curs celor doua intalniri cruciale pe care le v.

Presedintele SUA va ajunge, luni, in Israel. Cu aceasta ocazie s-a autorizat o serie de concesii palestinienilor

Presedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, va ajunge, luni, in Israel, dupa o vizita efectuata in Arabia Saudita, unde a semnat afaceri care se pot dezvolta in urmatorii ani la aproximativ 400 de miliarde de dolari.

LIVE VIDEO. Presedintele Trump incearca reabilitarea relatiilor SUA cu lumea musulmana, pentru o colaborare mai buna impotriva terorismului

Presedintele Donald Trump va explica, duminica, in cadrul unui discurs sustinut in Arabia Saudita, faptul ca Statele Unite nu se afla in razboi cu Islamul, ci in lupta cu terorismul, anunta un comunicat transmis de Casa Alba.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2308 seconds )